01. 08. 2021.
Ljubavni savjeti koji uvijek pale

Ljubavni savjeti koji uvijek pale

Ljubavni savjeti koji uvijek pale

Neke savjete vezane uz muško-ženske odnose uistinu je pregazilo vrijeme, ali neki zapravo još uvijek pale. Iskoristite ih za svoju novu vezu!

Ne sudite knjizi po koricama

Da, prvi utisak je važan, ali ipak dajte ljudima šansu. Mnogi ljudi su uplašeni i kada ih tek upoznate, čine se hladnima. No to je samo maska. S vremenom shvatite da su divni.

Vaši prijatelji ne znaju uvijek ko je najbolji za vas

Naravno da vam prijatelji žele najbolje, ali katkada nisu u pravu. Saslušajte njihovo mišljenje, ali odluku donesite sami. Ipak vi upoznajete tu osobu i vaši osjećaji i razmišljanja puno su važniji.

Ako djeluje predobro da bi bilo istinito, vjerovatno onda i jeste

Upoznali ste muškarca ili ženu i sve djeluje savršeno u svakom pogledu. Kad malo bolje razmislite, možda i previše idilično… Slušajte taj osjećaj. Ne morate pobjeći glavom bez obzira, ali ipak držite oči otvorene i podsjetite se da je to osoba koju ipak ne poznajete još dovoljno dobro.

Imajte kriterijume, ali budite realni

Lijepo je što znate tačno što želite od potencijalnog partnera ili partnerice. Kriterijumi su normalna stvar i dobro je da ih imate, ali pripazite da ostanete realni. Nemojte dopustiti da izgubite kvalitetnu osobu samo zato što se nije savršeno uklopila u vaš mali okvir poželjnih osobina. Dajte priliku, imajte kriterijume, ali budite realni. (Tportal)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender