Stokić ipak ostaje u Borcu do kraja sezone

Stokić ipak ostaje u Borcu do kraja sezone

Stokić ipak ostaje u Borcu do kraja sezone

Poslije višečasovnih jučerašnjih pregovora čelnici Borca i jedan od najboljih špic igrača Premijer lige BiH uspjeli su da nađu zajednički jezik.

Približili smo stavove i ostalo je da nastavak saradnje samo još ozvaničimo. Svjesni smo dugovanja prema Stokiću, od njih ne bježimo, ali rješavanje tog problema u ovom trenutku nije prioritet. Toga je svjestan i Stokić i pristao je da se dug prema njemu isplaćuje u nastavku sezone u skladu prema mogućnostima – istakao je predsjednik Fudbalskog kluba Borac Draško Ilić.

Stokić je izrazio zadovoljstvo ostankom na Gradskom stadionu i u nastavku sezone.

Drago mi je što smo se na kraju uspjeli dogovoriti i što ću i na proljeće nositi “crveno-plavi” dres. Moja potraživanja biće izmirena u što skorije vrijeme i sada mi ostaje samo da se što bolje spremim za nastavak sezone. Vjerujem da imamo dobru ekipu i da Borac može stići do plasmana na međunarodnu scenu – rekao je Stokić.

Proba

Bivšem igraču hrvatskog trećeligaša Maksimira Miranu Kraljeviću i Elviru Koljiću iz Krupe na probi u banjalučkom Borcu priključili su se doskorašnji fudbaler Donjeg Srema Damjan Marčeta i mladi igrač Rudar Prijedora Ajdin Redžić.

Marčeta, koji igra na poziciji špic igrača je ponikao u novosadskoj Vojvodini, a posljednje dvije sezone nastupao je za Superligaša Srbije iz Pećinaca. Redžić je jedan od najtalentovanijih fudbalera koji su u posljednje vrijeme ponikli u Prijedoru.

.
(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender