03. 08. 2021.
Čovjek ptica najiščekivaniji u bioskopima RS

Čovjek ptica najiščekivaniji u bioskopima RS

Čovjek ptica najiščekivaniji u bioskopima RS

Da vjerni posjetioci multipleksa “Palas” željno iščekuju ovogodišnje filmske hitove potvrdila je i portparol bioskopa Marina Popović i objasnila da filmski studiji uveliko doprinose stvaranju uzbuđenja, jer datum premijere objave godinu ili čak dvije ranije.

Trenutno je u centru pažnje ostvarenje meksičkog reditelja Alehandra Injaritua sa devet nominacija za “Oskara”, crna komedija “Čovjek ptica”, koji je na repertoaru 29. januara.

– Jedan od filmova od kojeg se puno očekuje u ovoj godini je “Jupiter u usponu”, koji kreće sa prikazivanjem 5. februara. Od kreatora “Matriks” trilogije ovaj film će sigurno privući ljubitelje SF žanra – najavila je Popovićeva.

“Jupiter u usponu” gledaoce će odvesti u postapokaliptični svijet u kojem su ljudska bića na dnu evolucijske ljestvice. U centru priče nalazi se Jupiter Džons, koju tumači lijepa Mila Kunis, rođena sa znacima koji su predskazivali da je predodređena za velika djela.

Najiščekivaniji film, bar u prvom dijelu godine, je definitivno ekranizacija svjetskog bestselera koji je srušio sve rekorde “Pedeset nijansi sive”. Premijera u multipleksu “Palas” je 12. februara.

Novo ostvarenje Klinta Istvuda “Američki snajperista” na velikom platnu pojaviće se 19. februara.

– Ovo je film koji takođe ima dosta nominacija za “Oskara”, uključujući one za najbolji film i glavnog glumca – podsjetila je Popovićeva.

Kao i svake godine, tako i u 2015. mališani neće biti zapostavljeni. Najmlađe filmadžije imaće priliku da uživaju u animiranom ostvarenju “Sunđer Bob” od 23. aprila, a ljubitelji superjunaka mogu očekivati drugi dio “Osvetnika” 30. aprila.

– Do kraja godine očekuje nas i novi “Terminator”, ”  Jurassic World “, “Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio”, novi “James Bond: Specture” i mnoga druga filmska ostvarenja – naglasila je Popovićeva.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender