31. 07. 2021.
Dodik: RS motiv mog političkog djelovanja

Dodik: RS motiv mog političkog djelovanja

Dodik o Vasićevom blogu: Ponovo ću se kandidovati za predsjednika SNSD


Dodik je tako odgovorio na ono što je medije i najviše interesovalo,a to je šta ima da kaže na pisanje bivšeg generalnog sekretara stranke, Rajka Vasića, koji je na svom blogu istakao da je vrijeme da Dodik podnese ostavku na mjesto predsjednika partije.

Od Dodika je stigao  odgovor da od ostavke nema ništa.

“Ako Vasić zatraži da njegov stav, koji je iznio na blogu, bude delegiran pred organima SNSD-a, ja ću to podržati i raspravljaćemo u vezi s tim. Ovako ne komentarišem bilo čije blogove, pa ni njegove”, rekao je Dodik .

On je naglasio da su ga neke stvari napisane na blogu nasmijale, neke imaju osnova, dok je dosta stvari iritirajuće za članstvo u smislu “pribavljanja privilegija za sebe, da je sve on učinio, a niko drugi nije ništa radio”.

Dodik je rekao je da nema ništa protiv da na stranačkom saboru bude još kandidata za predsjednika stranke.

“Da li ću ja biti u politici ili ne odlučivaće članovi SNSD-a i ljudi na izborima, a ne neformalni centri moći, javni ili ne”, naglasio je Dodik.

Dodik je rekao da je pročitao komentar Igora Radojičića u kojem je navedeno da je Vasićeva ocjena u blogu najbolja, sistematična analiza stanja u SNSD-u ikada napisana.

Lider SNSD-a tvrdi da Radojičićev komentar nije shvatio kao njegovu podršku onome što je Vasić napisao, ali da bi o svemu , ipak, trebalo pitati samog Igora Radojičića.

On je poručio i da u u najvećoj stranci u RS nema podjela i neslaganja

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender