24. 07. 2021.
Ukidanje emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” marketinški trik?

Ukidanje emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” marketinški trik?

Ukidanje emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” marketinški trik?

Emisija “Veče s Ivanom Ivanovićem” nije “skinuta” zbog neslanih šala o srpskom predsjedniku Tomislavu Nikoliću, kako su pojedini mediji objavili, već je u pitanju marketinški potez koji ima za cilj da “zatalasa javnost” i opravda planirano pomjeranje termina emitovanja s petka na ponedjeljak.

Šou Ivana Ivanovića, u posljednje vrijeme ima veoma lošu gledanost u terminu u kojem se sudara s “Pinkovim zvezdicama“, pa su, kako saznaje Telegraf, gazde odlučile da istovremeno “dignu malo prašine” i promijene termin.

Emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem” večeras vjerovatno neće biti emitovana, ali pravi razlog nije svađa Ivana i TV Prva, a još manje njegove neslane šale na račun Tomislava Nikolića, već želja da se podigne malo medijske prašine i da se promijeni termin emitovanja s petka na ponedjeljak, kaže izvor Telegrafa, i dodaje:

Ovaj šou, ali i sam Ivan Ivanović su sinonim za TV Prvu, iako u posljednje vrijeme bilježi jako loše rezultate, kada je riječ o gledanosti, jer su u istom terminu “Pinkove zvezdice” nekoliko puta gledanije . Zato postoji ideja da se emisija premjesti u ponedjeljak, pošto je zaključeno da će se tada “lakše boriti” protiv “Pinkove” emisije “Bravo šou“.

Usput, nije ni loše ako krene da se po medijima i društvenim mrežama spekuliše o razlozima skidanja, da se u čitavu priču ubaci i navodna cenzura od strane vlasti i da se na kraju stvar riješi “pomirenjem” i novim terminom – u ponedjeljak uveče.

Izvor Telegrafa kaže i da još uvijek ništa nije definitivno riješeno, te da postoji i dalje mogućnost da se ipak u međuvremenu shvati da nije postignut željeni efekat i da se ipak nastavi večeras sa emitovanjem, a čitava galama bi donijela nekoliko rejting poena više.

Nemojte se začuditi ako se uskoro pojavi naslov, tipa: “Pao dogovor, Ivan Ivanović ipak ostaje na Prvoj, emisija nastavlja sa emitovanjem”. Jer, ni Prvoj, ni Ivanu se ne isplati da se “razvedu”, pošto bi taj razvod koštao premnogo, kako mediji tvrde – pola miliona evra, zaključuje izvor Telegrafa.

Ivan-Ivanovic-

Na društvenim mrežama već su se pojavile brojne spekulacije na ovu temu, a upravo je Dragan Šutanovac na Tviteru objavio: U opkladu, sledi poziv ka TVPrva, Ivan se vraca al u drugom terminu, dokaz da nema cenzure i svi srecni! #moša

A evo šta je TV Prva rekla o skidanju emisije Ivana Ivanovića

Kao što je već saopšteno, šou “Veče sa Ivanom Ivanovićem” neće se emitovati večeras na programu “Prve”. Takođe, nakon današnjih razgovora vrha televizije sa Ivanom Ivanovićem, doneta je odluka da se zbog kršenja internih kompanijskih pravila i poslovne discipline, emisija ne emituje do daljeg. Razgovor sa Ivanovićem će se nastaviti sledeće nedelje, a o konačnom ishodu, obavestićemo javnost blagovremeno – rekli su iz pres službe TV Prva.

Ovo je Toma Nikolić rekao o ukidanju emisije Ivana Ivanovića

U priču o ukidanju emisije Ivana Ivanovića na televiziji “Prva”, uključio se i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić koji je na svom Tviter profilu prokomentarisao glasine da on navodno ima neke veze sa ukidanjem Ivanovićeve emisije.

Kažu da sam ukinuo jednu emisiju zato što su pričali loše o meni. Ako bi ukidali svaku emisiju i tabloid u kojima pričaju i pišu loše o meni, ne bi bilo nijedne emisije ni tabloida – napisao je Nikolić.

.
(Telegraf)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender