20. 10. 2020.
Predaudicije za  “X Faktor” uskoro u  cijelom regionu, 9. februara u Banjaluci

Predaudicije za “X Faktor” uskoro u cijelom regionu, 9. februara u Banjaluci

Predaudicije za “X Faktor” uskoro u cijelom regionu, 9. februara u Banjaluci

Proces prijavljivanja za drugu sezonu regionalnog šou programa “X Faktor Adria” završava se u utorak (27.1.2015.), kada počinje opsežna regionalna potraga za novim muzičkim idolom današnjice!

U novoj sezoni i sa novom produkcijskom ekipom, najgledaniji šou na planeti emitovaće se na proljeće u čak pet zemalja regiona: u Srbiji prvi put na Prvoj televiziji, Hrvatskoj (RTL), BiH (RTRS i RTVF), Makedoniji (tv Sitel) i Crnoj Gori (Prva CG)!

Radio-televizija Republike Srpske sa zadovoljstvom je prihvatila ulogu domaćina predaudicije, koja će biti održana u ponedjeljak 9. februara ove godine u prostorijama RTV doma u Banjaluci.

Predaudicije će biti održane u čak osam gradova:

Skoplje (2-3.2.2015.), Podgorica (4.2.2015.), Split (5.2.2015.), Zagreb (7-8.2.2015.), Banja Luka (9.2.2015.), Sarajevo (10.2.2015.), Novi Sad (12.2.2015.), dok su za srpsku prestonicu predviđena čak tri dana (13-15.2.2015.) tokom kojih će stručna komisija saslušati sve prijavljene kandidate i donijeti odluku o tome ko od njih prolazi dalje.

Pravo učešća imaju stariji od 14 godina.

Evo nekoliko savjeta, kako biste ostavili dobar utisak na članove žirija:

– Ne imitirajte poznate pjevače

– Izaberite omiljenu pjesmu (pjesma ne mora da bude zahtjevna)

– Budite originalni

– Budite dobro raspoloženi i pobedite tremu

– Vjerujte u uspjeh

– Najvažnije je da se kandidat opusti, pobijedi tremu i bude svoj – poručuju iz produkcije.

Po dosadašnjim obrađenim podacima, broj i kvalitet prijavljenih kandidata prevazišao je sva očekivanja ljudi iz produkcije.

Svi zainteresovani za učešće u ovom šouu mogu da se prijave putem telefona, kao I na zvaničnoj fb stranici:
https://www.facebook.com/XFactorAdria i sajtu www.prva.rs.

Ogranizatori naglašavaju da čak i ako niste stigli da se prijavite putem sms poruke ili online prijave, to možete učiniti direktno na lokacijama predaudicija. “Prednost izlazka pred stručnu komisiju imaju oni koji su predhodno izvršili prijavu, što je velika olakšavajuća okolnost zbog ogromne gužve koja postoji na ovakvim dešavanjima, tako da preporučujemo da se kandidati prijave ranije.

“Međutim, ukoliko neko zaista želi da učestvuje u takmičenju, a iz nekog razloga nije stigao da se prijavi, bićemo blagonakloni”, poručuju organizatori. Po završetku procesa prijavljivanja “X Faktor Adria” ekipa kreće u uzbudljivu regionalnu potragu nove muzičke senzacije!

Još jednom pozivamo sve talentovane ljude da preuzmu stvar u svoje ruke i prijave se za učešće u najvećem pjevačkom šou programu regiona koji, da podsjetimo, od anonimnih pojedinaca stvara nove regionalne muzičke idole, poručuju organizatori.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender