28. 10. 2020.
Žene magneti: Čemu to muškarci ne mogu da odole

Žene magneti: Čemu to muškarci ne mogu da odole

Žene magneti: Čemu to muškarci ne mogu da odole

Upravo zbog tih osobina muškarci žene, koje ih imaju, smatraju neodoljivima. Evo o čemu se radi.

Prijateljstvo

Većina muškaraca želi da sa svojom partnerkom može razgovarati bukvalno o svemu, o najvećim problemima i situacijama koje se čine bezizlaznima te da im one pružaju podršku. Ova osobina im je neodoljiva iz razloga što znaju da takvoj ženi mogu bezuslovno vjerovati.

Nezavisnost

Nezavisna žena pravi je magnet za muškarce. Ovdje nije riječ o finansijskoj nezavisnosti (mada oni nemaju ništa ni protiv toga) već o ženi koja zna šta želi u životu. Ženi koja ima svoje hobije i afinitete i koja nije povodljiva. Muškarci takvoj ženi uvijek daju prednost.

Opuštenost

Većina muškaraca ima tendenciju da loše reaguje kada je u pitanju pritisak. Oni ne vole da budu primorani da obavljaju stvari koje ne žele ili ne vole da rade. Pozivi i sms-ovi svakih pola sata svakako su jedna od stvari koja im se ne sviđa. Oni od svoje partnerke žele da je opuštena i ih ne prisiljava na bilo šta.

05

Jednakost

Većina muškaraca smatra mudre žene veoma privlačnima. Zašto? Zato što su one zrele, znaju šta žele i kažu šta im je na umu. Osim toga, zrelost vam pomaže da se u nezgodnim situacijama ponašate mirno i mudro, bez pretjerane “dramaturgije”. Ovaj tip žene će reagovati kada vidi loše ponašanje i reći će šta joj se ne sviđa, jer želi da promijeni stvari na bolje.

Kultura

Koliko se vama ne sviđa “neotesan”, grub muškarac toliko se ni muškarcima ne sviđa žena bez manira. Takva žena je većini muškaraca odbojna. Samim tim, žena koja ima manire i zna kako se treba ponašati svakako je privlačna. Na kraju, ko bi uopšte želio da izlazi sa “kočijašem”?

.
(Mini magazin)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender