25. 07. 2021.
Deset očiglednih znakova da je žena zaljubljena

Deset očiglednih znakova da je žena zaljubljena

Deset očiglednih znakova da je žena zaljubljena

Da li ste i sami zaljubljeni, a da toga još uvijek niste u potpunosti svjesni.

Donosimo deset znakova na osnovu kojih ćete sa sigurnošću moći prepoznati ženu zaljubljenu do ušiju.

Ona jednostavno ne može da prestane da misli na njega. Njegov lik je uvijek u njenim mislima bez obzira gdje ona bila i šta radila.

Najradije bi 24 sata dnevno bila sa njim.

Želi da je on primijeti. Kada se probudi, prvo na šta pomisli je on. Uvijek je “tip top“ sređena ako bi slučajno naletila na njega.

U stanju je da sate i sate provodi držeći telefon u ruci čekajući njegovu poruku ili poziv.

Jedva čeka da ga vidi, a kada se to desi, srce joj brže zakuca, a lice se zacrveni. Leptiriće u stomaku nije potrebno ni spominjati!

Tužna je kada ga vidi u ženskom društvu, ali ona to nikada neće priznati, jer smatra da u pravoj ljubavi nema mjesta za ljubomoru. Umjesto toga pokušaće da pronađe opravdanje za njegovo ponašanje.

Ona za njega kuha omiljena jela i često ga iznenadi romantičnom večerom.

Donosi mu večeru na posao kada radi prekovremeno, bez obzira što od kuće do njegovog posla mora da promijeni tri autobusa. A kada napokon dođe do njega, gleda ga, i sama gladna, kako slasno jede svoje omiljeno jelo.

Ona se sjeća dana kada su se prvi put poljubili, godišnjice braka i njegovog rođendana. Ako je u mogućnosti, bez ikakvog povoda, kupiće mu poklon i napisati posvetu riiječima koje dolaze iz najdubljeg dijela njenog srca.

Raduje se danu kada će se upoznati sa njegovim roditeljima. Kada taj dan dođe, prema njima se odnosi sa najvećim poštovanjem, jer su oni zaslužni što on postoji.

.
(mini magazin)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender