03. 08. 2021.
Mažić sudi meč Apoel – Ajaks

Mažić sudi meč Apoel – Ajaks

Fudbalski savez Srpske nagradio sudiju Milorada Mažića

Predsjednik žirija Tomo Marić rekao je da je konkurencija bila jaka i da je riječ o ljudima koji su dali doprinos afirmaciji sporta u regionu.

Mažić je istakao da mu je čast i obaveza ponijeti ovu nagradu, posebno jer nosi ime Miljana Miljanića koji je mnogo značio za fudbal na ovim prostorima, ali i u svijetu.

“Udario je temelje današnjeg fudbala na prostorima bivše Jugoslavije”, rekao je Mažić novinarima u Banjaluci.

Zlatna plaketa otišla je u ruke proslavljenog fudbalskog stručnjaka Milovana Rajevca koji je posebno zadovoljan što priznanje dolazi iz Republike Srpske, dok je sreću i ponos zbog dobijanja nagrade za životno djelo “Dr Milan Jelić” izrazio bivši fudbaler Ratko Radovanović.

Na manifestaciji “Dan fudbala”, koju su organizovali Fudbalski savez Republike Srpske i list “Sportski žurnal”, za najboljeg fudbalera proglašen je član Fudbalskog kluba /FK/ “Podrinje” iz Janje Davor Arnautović, dok je najtalentovaniji fudbaler Miloš Aćimović iz FK “Leotar” Trebinje.

Nagrade su uručene i najboljem sportskom radniku u 2014. godini Svetozaru Evđiću iz Šamca, najboljem sudiji Draganu Petroviću iz Banjaluke, a u jakoj konkurenciji stručnjaka priznanje za 2014. godinu dobio je strateg banjalučkog “Borca” Vinko Marinović.

Manifestaciji je prisustvovala i ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović, koja je rekla da će Fudbalski savez, kao najveća sportska porodica, biti prioritet Ministarstva.

Ona je navela da će resorno ministarstvo, koje ima za cilj da što više mladih zainteresuje za sport, i u narednom periodu podržavati sportska društva.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender