01. 08. 2021.
Ilić demantuje incidente: Niko nikoga nije napao u Podgorici

Ilić demantuje incidente: Niko nikoga nije napao u Podgorici

Ilić demantuje incidente: Niko nikoga nije napao u Podgorici

Poslije utakmice u “Morači” između Crvene zvezde i Budućnosti došlo je do verbalnog konflikta, koje je inicirao pomoćni trener domaće ekipe Goran Rakočević. Još na terenu krenuo je sa dobacivanjem igračima Crvene zvezde, što je nastavljeno i u tunelu dvorane „Morače“ dok su se crveno-bijeli stepenicama peli ka svlačionici.

Odgovorili su mu Branko Lazić, Nikola Kalinić i Luka Mitrović, potom se u čarke uključio i vozač KK Budućnost Zvezdan Knežević, ali su situaciju smirili Igor Đaletić, prvi pomoćnik trenera Igora Jovovića, i ljudi iz uprave podgoričkog kluba.

Tim menadžer Crvene zvezde Nebojša Ilić nije želio da daje posebnu dimenziju događaju poslije utakmice, negirajući u izjavi za „Novosti“ navode nekih medija da je došlo do koškanja članova uprave Budućnosti i igrača Zvezde.

Bilo je dobacivanja među igračima, ali nije došlo do fizičkog kontakta. U suštini, te stvari su česte posle utakmica koje se završe na ovakav način. Ništa se posebno nije desilo, ovom prilikom se zahvaljujem Budućnosti na sjajnom gostoprimstvu tokom našeg trodnevnog boravka u Podgorici – rekao je Ilić.

Pod utiskom uzbudljive utakmice, igrači oba tima dobacivali su jedni drugima, što je sasvim uobičajeno posle ovakvih mečeva. Nikakvog kontakta nije bilo, niti čelnici Budućnosti imaju bilo kakve veze sa tim. Zaista mi nije jasno zbog čega se plasiraju neosnovane informacije. Sve je proteklo u najboljem redu, pre, za vreme i posle meča – rekao je Nebojša Ilić za “Novosti” i u ime kluba izrazio zahvalnost domaćinu na trodnevnom gostoprimstvu.

Crvena zvezda je slavila u Podgorici sa 77:76 u derbi utakmici 19. kola regionalne Jadranske lige i prekinula neugodnu tradiciju u dvorani „Morača“, gdje je prethodni put pobijedila još 2004. godine.

Bio je ovo 19. trijumf crveno-bijelih zaredom, kojim su obezbijedili prvu poziciju pred plej-of.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender