24. 07. 2021.
Mladi Partizanovac potpisuje za Čelzi

Mladi Partizanovac potpisuje za Čelzi

Mladi Partizanovac potpisuje za Čelzi

Mladi Vezista Partizana pozdraviće se u ponedjeljak sa klupskim drugovima u Beleku, a već u utorak biće u avionu za Beograd, gdje bi trebalo da sazna naredne korake na putu ka profesionalnom izazovu koji svaki profesionalni fudbaler može da poželi.

Od posla koji je preciziran u prethodnih nekoliko dana dobro bi trebalo da prođe i klub iz Humske. To dobro svakako može da ide i pod znake navoda kada se ima u vidu talenat mladog veziste i klub koji ga kupuje. Ipak, s obzirom da je lošim poslovnim potezima iz bliske prošlosti Partizan doveden u situaciju da ove zime hvata “posljednji voz” za naplatu obeštećenja suma od 900.000 evra, koliko bi klub sa “Stemford Bridža” trebalo da uplati klubu iz Humske, zvuči sasvim korektno.

Pantić će tako krenuti stopama Nemanje Matića koji je svojevremeno odmah po potpisivanju ugovora sa Čelzijem proslijeđen u Vitese, odakle je kasnije preko Lisabona stigao do novog povratka Čelzi.

Mladi fudbaler je debitovao za Pasrizan 2013. godine, za “crno-bijele” je odigrao 18 utakmica i postigao dva gola. Za U19 selekciju Srbije odigrao e devet utakmica i dva puta se upisao u strijelce.

(RTRS)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender