Uhapšeni zbog razbijanja stakla na hotelu “Bosna”

Uhapšeni zbog razbijanja stakla na hotelu “Bosna”

Pravila oblačenja za banjalučki ‘Bečki bal’

Na Bečkom balu očekuje se dolazak gostiju iz svijeta diplomatije, ekonomije, medija, politike, kulture “iz Republike Srpske i Austrije”, kažu organizatori, a ulaznicu će moći priuštiti samo najimućniji, s obzirom na to da košta 170 evra.

Predvodnik valcera biće koreograf iz Beča Heinz Hendereich, a valcere će uživo izvoditi bečki ansambl Johhan Strauss.

Organizatori su danas objavili i kako će izgledati obavezan dress code na ovom događaju:

“Dame ne bi trebale da se pojavljuju u mini suknjama, ukoliko i biraju kraću varijantu, dopuštena je haljina ili suknja koja prekriva koljena. Haljine smiju biti bez ramena i mogu da otkrivaju leđa, preporučuju se čarape, jer gole noge nisu primjerene za događaj. Nakit i galenterija trebaju biti usklađeni i što je više haljina naglašena, to manje treba isticati nakit i obrnuto. Frizura bi trebala biti večernja i različita od svakodnevne, preporučuje se podignuta frizura s decentnom šminkom koja je prilagođena licu.

Kada su u pitanju gospoda, preporučuje se dolazak u smokingu, odnosno odijelo koje će u prsnom džepu imati maramicu boje košulje. Čarape bi trebale biti crne boje i muški dio publike ne bi trebao na Bečki bal dolaziti s ručnim satom. Umjesto njega mogu ponijeti džepni sat, koji je primjereniji ovakvom događaju.”

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender