29. 10. 2020.
4 dobro čuvane tajne koje ženskaroši ne žele da znate

4 dobro čuvane tajne koje ženskaroši ne žele da znate

4 dobro čuvane tajne koje ženskaroši ne žele da znate

1. Postoji razlika između ženskaroša i preljubnika

Postoje dvije vrste muškaraca – ženskaroši i preljubnici. Jedne treba poštovati a druge prezirati.

Ženskaroši imaju seks sa velikim brojem djevojaka ali su direktni i iskreni. Oni jasno stavljaju do znanja da svoju seksualnu glad žele da utole velikim brojem djevojaka.

Ovaj tip muškaraca ne krije da monogamija nije za njega. Uvijek treba cijeniti muškarca koji je iskren sa svojm promiskuitetnim željama pred ženom.

Sa druge strane, preljubnik ima seks sa drugim ženama zahvaljujući prevari. Oni se pretvaraju da žele da budu u dugornočnoj monogamnoj vezi sa jednom djevojkom, ali duboko u sebi i dalje žele seks sa što više njih.

2. Većina muškaraca je vjerno onoliko koliko im to opcije dozvoljavaju

Ukoliko mislite da je neki muškarac zgodan, šarmantan i seksi, sigurno postoji na stotine drugih djevojaka koje misle to isto. Žene će se bukvalno međusobno takmičiti kako bi one bile te koje će ga osvojiti.

Takođe, ako je neki muškarac dobar u krevetu, i njegova partnerka to dijeli sa svojim prijateljicama, on će porasti i u njihovim očima. Možda će ga neka čak i poželjeti da testira te tvrdnje.

I na kraju, jako je lako biti vjeran jednoj ženi kada muškarac ima samo jednu ženu koja mu nudi regularan seks. Međutim, kada ima više djevojaka koje mu nude seks, teško je ostati lojalan.

3. Djevojka sa strane vrlo rijetko postane ona prava

Jednom kada sebi dozvolite da postanete njegova ljubavnica, postoji šansa da ćete samo to i ostati. Veliki broj žena naivno počinje vezu sa ženskarošem u ulozi ljubavnice, misleći da će vremenom stići do titule djevojke ili supruge, ali to se rijetko dešava. Muškarci često za brak biraju žene koje ih podsećaju na njihove majke, a vas posmatra samo kao seksualni objekat, i to je to.

4. Ženskaroša ne možete mijenjati

Nemojte se zavaravati – ženskaroša ne možete promijeniti u monogamnog dečka, ili čak muža. Jedino što možete da uradite je da ga pitate za planove, a ako je pravi ženskaroš, neće vas lagati. (24sata.rs)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender