03. 08. 2021.

GP Jazavac priskače u pomoć Borcu

U saopštenju koje je stiglo, predstava “Celo telo tu me boli” u režiji Kolje Pejakovića a koja će biti odigrana 3. februara u Gradskom pozorištu “Jazavac”, predstavljaće poklon odnosno pomoć finansijski posrnulom RK Borcu m:tel, koji proživljava možda i najteže dane u svojoj bogotoj istoriji.

Kultura i sport u Republici Srpskoj koji nisu u zavidnom položaju u ovom trenutku, pomažući jedni druge, žele zajedničkim snagama makar malo popraviti uslove u kojima rade.

Glumci Gradskog pozorišta ‘Jazavac’, koji redovno prisustvuju utakmicama regionalne SEHA lige, donatorskom predstavom još jednom će podržati klub koji je zaštitni znak Banjaluke.

U Gradskom pozorištu ‘Jazavac’, 3. februara, odigraće predstavu ‘Celo telo tu me boli’ u režiji Kolje Pejakovića. Riječ je o hit predstavi koja se na komičan način bavi našim društvom i prikazuje sudar dva svijeta u apsurdnoj svakodnevnici koja nameće i potencira iskrivljene vrijednosti, koja je kod naše publike izazvala veliko interesovanje”, navodi se u saopštenju banjalučkog kluba i dodaje da će cijene ulaznice iznositi 20 KM, a kompletan prihod biće usmjeren za rad RK Borac m:tel.

Kako se navodi, karte za predstavu mogu se rezervisati na broj 051/462-887, ili kupiti u prostorijama Gradskog pozorišta “Jazavac” svakim danom od 10.00 do 14.00 časova.

U saopštenju “Velikana iz Gospodske” su izrazili nadu da će svi ljubitelji kluba, ali i “dasaka koje život znače” svojim prisustvom u “Jazavcu” pomoći klubu.

“Nadamo se da ćete svojim prisustvom pomoći klubu koji svi volimo. Pomozite Borcu! Hvala”!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender