25. 07. 2021.
Kako da privučete muškarca zbog svoje ličnosti, a ne izgleda

Kako da privučete muškarca zbog svoje ličnosti, a ne izgleda

Svaka žena može da zavede muškarca iz snova, evo i kako

Pedesettrogodišnji autor kaže da se njegovi savjeti baziraju na metodama koje su se više puta dokazale kao ispravne. Upravo su te metode zaslužne za to što se kralj Edvard VIII iz ljubavi odrekao trona, kao i što je Bred Pit ostavio Dženifer Aniston zbog Anđeline Džoli.

“Nevjerovatno je koliko je lako privući muškarca iz snova ako koristite pravu tehniku, a toliko lijepih i uspješnih žena se muči baš na ovom polju. Umjesto što se pitate šta radite pogrešno, bolje se pitajte šta bi trebalo da radite.”

On vjeruje da Anđelinin izgled nema nikakve veze sa tim što je uspjela da veže najpoželjnijeg muškarca u Holivudu. Kako kaže, ona se istakla iz mase, preuzela kontrolu i zadržala ga.

“Žena ne mora da ima izgled holivudske zvijezde, ravan stomak, izbjeljene zube i pune usne – ništa od toga nema veze sve dok pratite jednostavna uputstva.”

Knjiga “Own that Guy in 60 Days: A Practical Guide to Love for the 21st Century Woman” je rezultat sedmogodišnjeg istraživanja singl žena. Blejk, koji je po zanimanju psiholog, pronašao je ovu formulu kada je počeo da izlazi nakon što je okončao svoj petnaestogodišnji brak.

Žene su navikle na to da ih muškarci jure, ali prema njegovoj metodi, morate da radite sve suprotno tome! On savjetuje da budete kontroverzne, platite mu večeru i spavate s njim na prvom sastanku!

“Vremena su se promijenila, svi smo postali seksualno liberalniji. Žene moraju da budu dobri igrači od prvog dana. Dok se sve ostale povlače i čekaju da ih on pozove, vi morate biti aktivni.”

Savjeti Blejka Lavaka: Kako zavesti muškarca iz snova?

Budite aktivni: Prve se javite, nemojte čekati da vam se on javi ili priča sa vama. Vi ga pozovite na sastanak.

Platite mu večeru: Pokažite da imate kontrolu.

Nemojte čekati da se on javi: Čim se vratite sa sastanka, napišite mu poruku i zahvalite mu se. Nemojte čekati danima da se on javi.

Spavajte s njim na prvom sastanku: Ako dobije ono što želi, biće navučen, savjetuje Blejk.

Da li podržavate njegove metode?

.
(Super žena)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender