27. 10. 2020.
Marinković ponovo u Partizanu, ugovor na dvije godine

Marinković ponovo u Partizanu, ugovor na dvije godine

Česi nude Partizanu 200.000 evra za Marinkovića

Kako „Sport” saznaje, Dukla iz Praga je u sredu uveče poslala zvaničnu ponudu u Humsku u želji da angažuje krilnog vezistu, no, pitanje je da li će transfer biti realizovan pošto se Česi baš i ne razmeću novcem.

Nekada slavni klub ima problema na krilnim pozicijama, poslije povreda standardnih prvotimaca, pa je rješenje našao u Marinkoviću, za koga je Partizanu ponudio obeštećenje od oko 200.000 evra.

Ipak, kako Češka ne spada u bogate fudbalske sredine, ugovor, odnosno finansijski uslovi koji su ponuđeni fudbaleru na godišnjem nivou nisu gotovo ništa veći od onih u Humskoj, pa jednostavno još nema dovoljno motiva da se priča razvije dalje od interesa Dukle da kupi fudbalera.

Na prvu loptu je uslijedio negativan odgovor, međutim, ukoliko češki klub pojača ponudu, sve je otvoreno… U suprotnom, Marinković će na proljeće dobiti priliku da pokaže šta zna u crno-bijelom dresu.

Dukla, inače, zauzima deveto mjesto u nacionalnom šampionatu. U redovima ima nekoliko internacionalaca iz Slovačke, Španije, Francuske, Konga i Bosne i Hercegovine. (Sport/Novosti)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender