03. 08. 2021.
Iskreni prijatelji ili “glumci”: Prepoznajte ih lako

Iskreni prijatelji ili “glumci”: Prepoznajte ih lako

Iskreni prijatelji ili “glumci”: Prepoznajte ih lako

Prijatelji su bogatstvo, a većina osoba teži da ih ima što više. Ipak, iskreni prijatelji su rijetkost i vjerovatno ste bar jednom u životu imali posla sa ljudima koji su se pretvarali da vas vole i žele sve najbolje, a nije bilo tako.

Stručnjaci savjetuju kako da otkrijete kakvim ste osobama okruženi, lažnim ili pravim prijateljima.

Podrška

Oni koji vas vole, pružiće vam podršku bez obzira na sve, čak i ako se ne slažu sa vašim izborima.

Ljubav

Iskreni prijatelji vas prihvataju takve kakvi jeste, sa svim manama i vrlinama. Oni znaju da niste savršeni i da pravite greške, ali će vam to oprostiti.

Kontakt

Zastanite i razmislite s kim ste stalno u kontaktu, a ko vas zove samo kada mu nešto treba? Pravim drugovima ne treba povod da vas čuju i vide. Bez obzira na to koliko su zauzeti ili umorni, naći će vremena za vas.

Povjerenje

Tajne koje ste im rekli za prijatelje bi trebalo da budu “svetinja”. Prave osobe će ceniti vaše poverenje i učiniće sve što mogu da bi ga opravdali.

Tračevi

Kada neko loše priča o vama, oni koji vas vole se ne upliću u takve razgovore i tračeve. Ako ste krivi, pokušaće da nađu opravdanje za vaše postupke, a nikako vas neće “dobronamjerno” kritikovati na sva zvona.

Zaštita

Kada vam je teško, uvijek će ponuditi pomoć i zaštitu, čak i ako se niste dugo vidjeli ili ste se zbog nečega sporečkali. Iskrenim prijateljima nije važno ko je u pravu po svaku cijenu, već žele da pomognu. (Novosti)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender