01. 08. 2021.
Jokanović: Poslije 26 sekundi smo ostali bez igrača, to je smiješno

Jokanović: Poslije 26 sekundi smo ostali bez igrača, to je smiješno

Jokanović: Poslije 26 sekundi smo ostali bez igrača, to je smiješno

Slaviša Jokanović i tim koji predvodi sa klupe, Votford, nastavio je da igra po sistemu toplo-hladno u engleskom Čempionšipu, a sada je došao na red poraz i to od lidera Bornmuta (2:0). Srpski stručnjak rekao je da je ponosan na ekipu uprkos porazu, ali da nije srećan što je Votford već u 26. sekundi ostao sa igračem manje.

Gabrijela Angela morao je u svlačionicu zbog starta sa dve noge na protivničkom igraču, a kasnije je za Bornmut sviran i penal.

“To nije dobro ni za koga, ni za Votford, ni za navijače, ni za fudbal generalno. Međutim, moram da budem ponosan na svoje igrače jer su se borili tokom cijele utakmice. Što se tiče sudijskih odluka, nisam plaćen toliko da bi davao mišljenje o ovakvim situacijama. Jednostavno, mislim da je odluka o isključenju bila pogrešna i čudna“, rekao je Jokanović za sajt Votforda.

Bivši strateg Partizana dodao je da ne razmišlja sada o mogućoj žalbi na suđenje, kao i da nije želio da razgovara sa arbitrom 30 minuta poslije meča kako bi zatražio pojašnjenje odluka.

“Stvarno ne vidim koja bi bila svrha tog sastanka. Napravio je veliku grešku. Poslije 20 i nešto sekundi smo ostali sa igračem manje. Izvinite, ali to je smiješno. Međutim, to je fudbal, to je spektakl. Uprkos tome, moram da čestitam Bornmutu“, zaključio je Jokanović.

Poslije ovog poraza ekipa Votforda ostala je na šestom mestu na tabeli sa 47 bodova, sedam manje od lidera Bornmuta, javlja Mozzart sport.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender