03. 08. 2021.
ABA liga: Zvezdina egzibicija za 20:0

ABA liga: Zvezdina egzibicija za 20:0

ABA liga: Zvezdina egzibicija za 20:0

Za razliku od prethodnih utakmica u kojima su proglašeni pobjednicima prije podbacivanja, na odbrani se nisu vidjeli tragovi emotivnog i fizičkog pražnjenja iz evroligaškog duela sa Albom.

U većem dijelu prvog poluvremena problem se očitavao u napadu, posebno na zonu mađarskog tima. U odsustvu lakše povrijeđenih Lazića i Jovića, trener Radonjić počastio je mladog Rebića ulogom startnog plejmejkera, ali je konce igre krajem prve četvrtine morao da preuzme Vilijams.

Da je za Zvezdu bezbolnije kada se muči u napadu nego u odbrani, vidjelo se u završnici poluvremena. Nekoliko minuta tečnije ofanzive bilo je potrebno za seriju 12-0, kojom je na odmor otišla s prednošću od 14 poena i garancijom ispunjenja plana da se vodećim igračima omogući fizički predah.

Još manje vremena bilo je potrebno da se u nastavku stavi tačka na ishod meča sa nedoraslim Solnokom.

Publici u “Pioniru” preostalo je da uživa u atrakcijama “letećeg” Dangubića i da traži i dobije debi 20-godišnjeg centra Kaplanovića, Vilijamsu da skače sa klupe na svaki dobar potez Rebića, Marjanoviću da se odmori za naredni izazov u Top 16 fazi Evrolige, 5. februara protiv Žalgirisa u “Kombank areni”, pišu beogradske Novosti.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender