01. 08. 2021.
Maca raskrinkao Bekvalčevu: Suze u emisiji bile dogovorene!

Maca raskrinkao Bekvalčevu: Suze u emisiji bile dogovorene!

Maca raskrinkao Bekvalčevu: Suze u emisiji bile dogovorene!

Četiri godine je trebalo da prođe da bi Dragan Marinković Maca javno otkrio ono o čemu se dugo pričalo po kuloarima – da su suze Nataše Bekvalac u emisiji „Amidži šou“, u kojoj je gostovala poslije razvoda od Danila Ikodinovića, bile lažne.

Glumac i član žirija Pinkovog šou-programa „Audicija“ u intervjuu za Svet rekao je da je njen plač u toku emitovanja snimka s njenog vjenčanja s vaterpolistom dogovoren prije snimanja emisije, u kojoj je i on gostovao, pa je imao priliku da vidi scenario.

Možda bi i dalje čuvao tu tajnu, ali je to uzeo kao razlog zbog čega ne želi da ima žensko dijete. Usput je pomenuo i Soraju Vučelić i Staniju Dobrojević.

U košuljici sve piše

– Ne bih volio da imam ćerku zbog ovih što plaču na televiziji. E, kad je mene Amidžić zvao, tamo piše:

22.15 sati – Nataša plače, 22.17 sati – Nataša izlazi iz studija, 22.18 sati – Maca ulazi. Pa kad sam mu je.ao mater. Kad mi je uvalio ku.ac, pa mene mama zove i kaže: „Kako će, ba, biti takav džukac?“

Sve dogovoreno, one njene suze krokodilske. Pitaj njega, pa pi.ka ako slaže. Eto brke neka dođe preda mnom i kaže. Eto, kako da ćerku imam pored svih tih Stanija i Soraja, koje se glorifikuju?! Ne ide – rekao je Marinković.

Suze pop zvijezde tokom razgovora o razvodu s Danilom Ikodinovićem izazvale su burne reakcije u javnosti, a bilo je i onih koji su sumnjali u njenu iskrenost. Vjerovali su da je sve to dobra gluma. Ognjen ju je tad branio, ali je sada Maca raskrinkao pjevačicu.

Suludo je što se u javnosti uopšte spekuliše o tome da je žena koja proživljava tako nešto spremna da glumi radi prostora u medijima. Natašine suze bile su prave, i to nije ništa nenormalno za nekoga ko priča o razvodu. Svi su imali prilike da vide jedan realan i emotivan tok šou, u kojem je Nataša pričala o nečemu što nije rijetka pojava u životu svih ljudi – rekao je Ognjen nakon emitovanja njegove emisije koja je zabilježila rekordnu gledanost pošto je to bilo Natino prvo javno pojavljivanje nakon razvoda.

Neozbiljan

Pozvali smo Amidžića, koji je poručio da Macu ne treba da shvatimo ozbiljno.
– Mislim da se Maca samo šalio. Pozvaću ga u emisiju da porazgovaramo o tome – kaže Amidžić.

Do komentara Nataše Bekvalac nismo uspjeli da dođemo do zaključenja broja jer se nalazi na odmoru na Tajlandu i mobilni telefon joj je ostao nedostupan.

.
(Svet/Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender