03. 12. 2020.
Srbija: Do sada uplaćeno 1,05 milijardi dinara za pomoć ugroženima

Srbija: Do sada uplaćeno 1,05 milijardi dinara za pomoć ugroženima

Aleksandri Saški Gordić potrebna pomoć da pobijedi tešku bolest

Do sada su sve troškove Saškinog liječenja plaćali svojim skromnim platama Saška i njen suprug Goran. Te dvije plate su još i umanjene, jer je Saška ukupno bila skoro dvije godine na bolovanju(prošle godine od jula mjeseca) , a često je na bolovanju i Goran kako bi mogao da brine o bolesnoj supruzi i djeci.

Tako da njihova primanja nisu bila ni približno dovoljna za izdržavanje četvoročlane porodice još dodatno opterećena izdvajanjima za liječenje majke porodice(troškovi liječenja su približno oko 800 KM svakog mjeseca).

Iz tog razloga Saška i Goran su prvo morali da dižu kratkoročne kredite, a kako bolest nije posustajala, digli su i dugoročni kredit i stavili pod hipoteku stan Saškinih roditelja kao garanciju otplate kredita.

Dosadašnji troškovi liječenja su dosegli iznos od nepunih 30.000 KM.

U namjeri da omoguće Saški i njenoj porodici da izmire dosadašnje troškove liječenja i omoguće joj novac za liječenje u naredne dvije godine, udružila su snage tri udruženja iz Banjaluke – UG “Iskra života”, UG oboljelih od limfoma “Snaga”(čiji je Saška jedan od osnivača i predsjednik) i UG “Srce na dlanu”.

Ukupno potreban iznos novca je oko 48.000 KM.

Zato pozivamo sve humane ljude, preduzeća, institucije i medije u našoj zemlji, kao i naše ljude koji žive i rade u inostranstvu da potpomognu da uspješno prikupimo potrebna finansijska sredstva kako bismo Sašku i njenu porodicu oslobodili od finansijskih problema i omogućili joj nastavak liječenja u naredne dvije godine.

Time bismo ne “samo” riješili finansijske probleme ove četvoročlane porodice, nego i Sašku poštedili svakodnevnog stresa u pokušaju sastavljanja kraja s krajem.

Ovo je naročito značajno, jer je STRES NAJVAŽNIJI UZROČNIK I NAJJAČI OKIDAČ koji dovodi do POGORŠAVANJA ILI PONOVNE POJAVE BOLESTI!

Do sada je Saška pomagala drugim ljudima organizovanjem i izvođenjem velikog broja humanitarnih akcija i radiće to i u budućnosti.

Ali,

SADA JE SAŠKI POTREBNA NAŠA POMOĆ!!!

Žiro-računi udruženja i tekući račun Aleksandre Saške Gordić:

UG “Snaga” račun u KM: 5620998112479579 NLB Razvojna banka a. d.

devizni račun UG “Snaga”: IBAN BA395620998119438553

UG “ISKRA ŽIVOTA” račun u KM: 5681631100031103

Tekući račun Aleksandre Gordić: 5672415000470628 Sberbank

(Izvor: FB grupa)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender