03. 08. 2021.
Banjalučke servisne informacije

Banjalučke servisne informacije

Banjalučke servisne informacije

Centar javne bezbjednosti Banja Luka:

Dogodilo se jedno krivično djelo: oštećenje tuđe stvari.
Javni red i mir je narušen 2 puta (3 prekršaja): jedno grubo vrijeđanje, jedno ometanje državnih organa u radu i jedno pod “ostalo”. Dogodile su se 4 saobraćajne nesreće, nema povrijeđenih lica.

Stanica hitne pomoći:
Pregledano je 95 odraslih pacijenta, 30 djece i obavljeno je 11 kućnih posjeta.

Porodilište:
Obavljeno je 5 poroda, rođeno 5 beba: 3 djevojčice i 2 dječaka.

Vatrogasna brigada:
Imala je dvije intervencije.

Elektrokrajina:
Isporuka električne energije je uredna.

Zbog planiranih radova bez el. energije će biti:
– Od 08,00 do 16,00 časova dio naselja Saračica, te dijelovi ulica: Uroša Drenovića, Pritočka i Subotička.

Vodovod:
Snabdijevanje grada vodom je uredno.
Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Zbog kvara na cjevovodu, jutros od 6 časova – pa do daljnjeg, bez vode će biti potrošači u ulicama Trive Amelice i Bulevar Srpske vojske. Radovi na otklanjanju kvara su u toku.

Prognoza vremena za Banjaluku:
Tokom noći i u jutarnjim časovima oblačno sa snijegom, a zatim prestanak padavina uz smanjenje oblačnosti pa će tokom dana biti i sunčanih intervala. Vjetar slab, sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko 0°C. Maksimalna dnevna temperatura vazduha oko 5°C.

Izvještaj iz Matične službe za 2. februar

Rođeni: Maša Docić, kći Milana i Tatjane; Sara Gvero, kći Siniše i Sande; Ana Gajić, kći Sanjina i Slavice; Jovana Trifković, kći Slobodana i Maje; Ana Kelečević, kći Maria i Dragane; Kristina Paspalj, kći Aleksandra i Darije; Kalina Milojević, kći Ozrena i Ive; David Đervida, sin Marinka i Dijane; Ana Marija Tomušilović, kći Dejana i Milijane; Aleksej Kresojević, sin Gorana i Biljane; Boris Radulović, sin Slađana i Tatjane; Barbara Dardić, kći Bojana i Elizabete; Viktor Čenić, sin Nikole i Natalije.

Vjenčani: Stojan Đurić, veterinarski tehničar i Vanja Janjić, dipl. psiholog; Siniša Gajić, el. tehničar i Bojana Tatić, kozmetički tehničar; Marko Grgić, trgovac i Tatjana Bojić, trgovac; Božidar Čelebić, dipl. pravnik i Vedrana Kecojević, student; Dragan Marković, monter i Taisa Ćorluka, medicinski tehničar.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender