01. 11. 2020.
Đoković: Kada se Marej oženi i dobije dete češće ćemo se družiti

Đoković: Kada se Marej oženi i dobije dete češće ćemo se družiti

Đoković: Kada se Marej oženi i dobije dete češće ćemo se družiti

Upravo to je najviše zanimalo i novinare posle takmičenja u Melburnu, kako će nekada veliki prijatelji sada ponovo “nastaviti druženje” s obzirom da je Marej direktno prozvao Đokovića i da li će se promeniti njihov odnos.

– Sa moje strane neće. Kako se on oseća povodom svega još je rano govoriti jer nije prošlo mnogo vremena i definitivno je razočaran porazom. Normalno je da prođe neko vreme, pa ćemo videti“. Ako se ukaže prilika i ako je on spreman da razgovara, razgovaraćemo, nema problema. Nemam ništa da krijem. Nisam tip momka koji se pretvara, koji pokušava da uradi nešto iza nečijih leđa ili govori loše stvari o bilo kome, pogotovo o nekome koga znam tako dugo. Poštujem ga. Ne želim da upirem prstom u njega ili u medije ili u bilo koga ko možda pokušava da stvori bespotrebnu tenziju. Nadam se da će stvari biti kako treba u budućnosti, kaže Novak Đoković, a prenosi B92.
Đoković je priznao da se malo promenio odnos između njega i Mareja u poslednje vreme…

– Ne na loš način. Jednostavno, rivali smo poslednjih nekoliko godina – on ima svoj tim, ja svoj, tako da ne provodimo vreme zajedno koliko bismo možda želeli, na terenu i van njega. Ali kada se on oženi i možda dobije dete, češće ćemo se viđati, onda ćemo imati izgovore. Nadam se da će stvari biti drugačije u budućnosti. Iskreno, gledam na Endije, Rafu i Rodžera kao na prijatelje jer ih viđam zaista mnogo, više od svojih roditelja, nekada više i od supruge. Postoji poseban odnos koji se stvorio sa godinama provedenim na ATP turu. Da, jesmo rivali i naravno da ne možemo zajedno da večeramo i da govorimo o intimnim stvarima jer ćemo sutra biti na terenu i boriti se za najveće trofeje. U ovoj fazi karijere možda taj bliski odnos još nije moguć, ali svi smo ljudi i na kraju mislim da bi ta ljudska strana trebalo da bude prioritet u odnosu na sportsku, zaključio je Novak Đoković a prenosi B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender