25. 07. 2021.

Glumci Gradskog pozorišta “Јazavac” podržali Borac M:Tel

Oni su izveli prestavu “Celo telo tu me boli” i kompletan prihod od ulaznica donirali su banjalučkom rukometnom klubu.

Kultura i sport nisu u zavidnom položaju u ovom trenutku, pa pomažući jedni druge, žele zajedničkim snagama bar malo popraviti uslove u kojima rade, kažu glumci i rukometaši.

Igrači i ostala uprava i ljudi koji rade u klubu su bili naši gosti na predstavama i naši članovi kluba Јazavac su više puta bili u sportskoj dvorani Borik na utakmicama Borca”, rekao je glumac LJubiša Savanović.

Član Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac Vladimir Branković zahvalio se Gradskom pozorištu Јazavac na podršci.

“Gradsko pozorište Јazavac nam je izašlo u susret, dao nam je najbolju svoju predstavu da je prodamo i da sav prihod usmjere na nas. Hvala njima, hvala vašoj televiziji jer je podržala ovaj projekat”, rekao je Branković

Iako je prošlo mnogo vremena od velikih svjetskih uspjeha kluba iz Banjaluke, stanovnici ovog grada ne zaboravljaju šta je nekada značilo ime Borca u rukometnom svijetu.

“Najveći simbol grada Banjaluke kada je sport u generalno u pitanju, a da ne govoorim šta Borac znači u rukometnom svijetu ne samo Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, i bivše Јugoslavije nego i šire”, rekao je Banjalučanin Bojan Šolaja.

Uprkos teškoj finansijskoj situaciji u Borac se vratio Ratko Nikolić i ostaće u klubu do kraja sezone u kojoj ovaj klub brani duplu krunu, javlja RTRS.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender