03. 08. 2021.
Pomama Banjalučanki za ulaznicama

Pomama Banjalučanki za ulaznicama

Pomama Banjalučanki za ulaznicama

Marina Popović, portparol “Palasa”, istakla je da su karte za termin u 20.30 za prvi dan prikazivanja skoro u potpunosti u rukama gledalaca, a ništa manje interesovanje nije ni za ostale termine u prvoj sedmici.

“S obzirom na to da je riječ o filmu koji je postao svjetski fenomen i koji se dugo iščekuje i u svjetskim bioskopima, ne čudi ni veliko interesovanje kod nas. Ulaznice uglavnom kupuju dame, ali sigurna sam da će već tokom prvih nekoliko dana prikazivanja ineteresovanje pokazati i jači pol”, istakla je Popovićeva.

Film je režirala Sem Tejlor-Džonson, prema knjizi E.L.Džejms, a priča je to o sado-mazo romansi između naivne studentkinje i misterioznog milijardera. U centru priče se nalazi mlada i neiskusna Anastasija i misteriozni gospodin Grej. Glavne uloge povjerene su Dakoti Džonson i Džejmiju Dornanu.

Njih dvoje se sreću kada Anastasija kao studentkinja književnosti ode intervjuisati mladog preduzetnika Kristijana Greja. Tada upoznaje lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca.

Sa strahom shvata da želi tog muškarca i da se, uprkos njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnom duhu, Grej priznaje da i on nju želi, ali pod određenim uslovima.

Oko same knjige i filma kruže razne priče, jedna od njih je da je prvobitno režija bila povjerena Anđelini Džoli, ali da ju je ona odbila. Navodno su i neke ženske humanitarne organizacije u Velikoj Britaniji toliko bile zgrožene sadržajem knjige da su zamolile ljude da doniraju svoje primjerke i da ih spale na lomači. Prikupili su ukupno 24 komada. (Nezavisne novine)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender