25. 07. 2021.
Direktor FK Borac: Kosanović da uradi alko-test jer se nije ponašao normalno

Direktor FK Borac: Kosanović da uradi alko-test jer se nije ponašao normalno

Direktor FK Borac: Kosanović da uradi alko-test jer se nije ponašao normalno

Meč je prekinut u 55. minutu pri rezultatu 0:0, kada je fudbaler Novopazaraca Miloš Tintor vandalski nasrnuo na igrača Borca Jocu Stokića.

Njegova izjava, koju je prenijela većina medija i u kojoj se navodi da smo igrali grubo, stvarno nema veze sa stvarnim životom. Sramotno je za jednog iskusnog trenera kao što je Kosanović da kaže da je naš fudbaler Joco Stokić udarao igrača Novog Pazara Slobodana Vukovića dok je ležao na zemlji. Moj prijedlog je da uradi alko-test, jer očigledno se prije, za vrijeme, ali i poslije utakmice nije ponašao normalno. Cijelo jutro je vršio pritisak na organizatora turnira, jer je bio nezadovoljan činjenicom da se utakmica igra na vještačkoj travi – naglasio je Zrilić za Glas Srpske.

On kaže da je utakmica do trenutka prekida bila više nego korektna.

Obje ekipe, mi pogotovo, igrali smo praktično bez prekršaja i nije pokazan nijedan žuti karton. Nekoliko trenutaka prije prekida igrač Novog Pazara Slobodan Vuković divljački je startovao na Jocu Stokića. Potom je došlo do koškanja dva igrača, a sve je kulminiralo kada je Miloš Tintor šakom u vrat, a potom i u lice udario Stokića. Tada je nastala masovna gužva i mladi sudija iz Rijeke Zoran Janković prekinuo je utakmicu – nastavio je Zrilić.

U pojedinim medijima se pojavila informacija da je za prekid isključivi krivac Stokić i da će biti suspendovan do daljeg.

Smiješno je o tome i pričati, jer naš igrač po nijednom osnovu nije krivac za prekid utakmice, a uz sve to je izvukao deblji kraj. Najvažnije je da su ljekarski pregledi koje je imao poslije utakmice pokazali da nema nikakvih ozbiljnijih povreda, ali će, ipak, biti na poštedi nekoliko dana – dodao je Zrilić, koji se juče poslijepodne vratio u Banjaluku.
Kosanović

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović je u izjavi za Tanjug istakao da je on odlučio da ekipa napusti teren poslije incidenata i za sve što se desilo okrivio je igrače Borca.

Klasika koja se dešava kada igraš prijateljsku utakmicu. Tada neko ko ima neke ambicije postaje previše nervozan. Posle jednog starta njihov igrač odreagovao je nekorektno i počeo rukama da tuče našeg fudbalera s leđa. Pritrčao je naš drugi igrač i odgurnuo ga, a nakon toga svi ostali i cela klupa potrčali su prema njima. U takvim situacijama najpametnije je više se ne družiti sa takvima, jer sve gubi smisao. Doneo sam odluku da prekinemo utakmicu, pozvao sam igrače napolje i zbog toga nema ni povređenih – rekao je Kosanović za Glas Srpske.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender