01. 08. 2021.
Nina Badrić: Spot za novu pjesmu “Dan D” (VIDEO)

Nina Badrić: Spot za novu pjesmu “Dan D” (VIDEO)

Nina Badrić: Da mi se sviđa šta rade Seve i Rozga i ja bih tako radila

Hrvatska pevačica će pred beogradskom publikom ovu pjesmu prvi put otpjevati uživo u četvrtak.

– Čim sam upoznala Željka, osvojio me je jer je kvalitetan muzičar i dobar čovjek. Potkupljiva sam na njegove lijepe riječi. Na našu pjesmu nisam čula negativan komentar, ali u ovom poslu ih uvijek ima. Ako se neko boji takvih komentara, ne treba da radi ovaj posao.

Hoćeš li Željka progurati na hrvatsko tržište?

– Zašto da ne? Već su počeli za njega da me zovu iz raznih emisija i s radio-stanica. Mogli bismo da imamo i neku zajedničku turneju, nikad se ne zna.

Priča se da ćeš biti u žiriju novog „X faktora“

– Bila sam sudija tri sezone u hrvatskom „Supertalentu“, tako da bih i ovdje voljela da sudim. Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi s novim ljudima. Ako ne budem među sudijama u „X faktoru“, definitivno ću biti producent nekoj novoj Nini ili Željku.

Kako ti se čine Seve i Rozga?

– Nas tri dijelimo isti muzički hljeb. Ipak, ovaj posao radimo na potpuno drugačiji način. Da mi se sviđa ono što rade, i ja bih tako radila, ali ja sam iz neke druge priče. Gledam svoju kuću. Svako ide svojim putem i radi onako kako se osjeća. Najpoštenije je predstavljati se pjesmom, i to je najteži put.

Bila si kod Sandre Meljničenko. Kakva je kao domaćin?

– Ajmo dalje. Dajte mi neko teže pitanje.

Da li ti je pronašla bogatog muža?

– Svašta se piše, ali to ne znači da ja svašta moram da komentarišem. Ne želim čak ni da demantujem. Ako nešto komentarišete, onda dajete težinu nečemu što možda i ne postoji. Učila sam na vlastitom iskustvu, a opekla sam se mnogo puta u ovom poslu. Treba stisnuti zube i prećutati.

Sigurna u sebe
NEMAM KONKURENCIJU

Imaš li konkurenciju na hrvatskom tržištu?

– Nikad nikoga nisam doživljavala kao konkurenciju. Ja je nemam, svako od nas je original i dovoljno poseban da ima svoje mjesto. Ne možeš se sam pozicionirati, publika te je odabrala. Ja žudim za zdravom konkurencijom. Sigurna sam da ima mnogo talenata, ne znam u čemu je problem i žao mi je što scenu od mlađih pjevača držimo Džiboni, Toni, Severina, ja i drugi. Mlade nade i nove generacije treba da se pokazuju i dokazuju. (Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender