01. 08. 2021.
Egzit festival dobio nagradu “Top Serbian Brands”

Egzit festival dobio nagradu “Top Serbian Brands”

Egzit festival dobio nagradu “Top Serbian Brands”

Dobitnici se svake godine utvrđuju na osnovu nezavisnog istraživanja tržišta u kojem su glavni kriterijumi poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost i poslovni rezultati.

Egzit je dobitnik nagrade u kategoriji festivala, a lista pobjednika obuhvata kompanije i ličnosti kao što su Novak Đoković, Er Srbija, Karlsberg Srbija i NIS.

Poslije dvije uzastopne međunarodne nagrade za najbolje evropske festivale, uz Februarsku nagradu Novog Sada, ulazak u selekciju najvećih brendova u Srbiji, novo je priznanje za Egzit Avanturu koja obuhvata dva festivala u dvije države, dodaje se u saopštenju.

Prošle godine, Egzit i ”Sea dance” imali su 260.000 posetilaca iz više od 50 zemalja, a ove godine, zahvaljujući novim partnerstvima u Evropi, očekuje se porast inostranih gostiju.

Prema proračunima USAID-a i nadležnih državnih institucija, Egzit kroz turizam doprinosi sa 15 miliona evra godišnje domaćoj ekonomiji, a kako potvrđuje i Si-En-En, godišnja vrijednost međunarodne promocije Srbije preko Egzit procijenjena je na oko 90 miliona dolara.

Ovog ljeta Egzit Avantura počinje u Novom Sadu 9. jula i trajaće deset dana, sve do završnog dana na budvanskoj plaži Jaz 18. jula.

Egzit festival slavi svoj 15. rođendan na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Sea Dance “brani” aktuelnu titulu najboljeg evropskog festivala u kategoriji do 40.000 posjetilaca dnevno, prenose agencije.

Svoje nastupe već su potvrdili ”Motorhead”, ”Hardwell”, ”Rudimental”, Adam Bejer, ”Sigma”, ”Eagles of Death Metal”, Kris Libing, ”Wilkinson”, ”Octave One” i drugi.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender