22. 10. 2020.

Joksimović: Ovdje je gay svako ko se umiva i šminka za studio, te priče nemaju veze s mozgom

Između ostalog mogle su se čuti i priče da je Željko homoseksualac, te da je njegov brak sa Jovanom samo dogovor kako bi zataškao pomenute priče.

Joksimović je po prvi put na pomenutu temu progovorio u intervjuu za “Nedeljnik”, te je istakao da su te priče bolesne.

– To je toliko bolesno da ne znam šta bih rekao. Mi živimo naš život, imamo dete, prijatelje, porodicu, radimo i trudimo se da budemo bolji. Non-stop smo usredsređeni jedno na drugo. Pa barem nas dvoje možeš neprestano da vidiš uvek i svuda zajedno. Ovde je “peder” svako ko se umiva i ošiša dlake.

Do 2004. otvore prozor na kolima i viknu mi “pederu”. Sad kad me sretnu često mi kažu “kralju”, “legendo”, “kakva ti je ova pesma”. Valjda sad više nisam? Ogromna odgovornost je na medijima jer oni kreiraju sliku o svemu o čemu pišu. Pa i svima nama koji se bavimo javnim poslom. Za mene kažu da se šminkam.

A ja ti kažem ko god da je ikada ušao u TV studio ili snimao spot zna da mora da uđe prvo u šminkernicu da se ne bi sijao od svetla i onda silazi u studio. To nema veze sa mozgom. Ali došle su te priče do toga da mi jednom, na početku veze, kada sam sedeo sa Jovanom na ručku, ona kaže: “Izvini, moram da te pipinem.” Ja je pitam “Što”? Kaže “Nisi našminkan, a koža ti je takva da deluje kao da jesi”.

Ovde je tri puta izgovorena laž postala istina i za to niko ne odgovara. Moraš da osetiš kad je moment da nekom pokažeš zube. Nismo mi u Švedskoj. Zamisli kako je moja ćerka odrastala i šta je sve čitala u novinama. Da joj je tata peder, da se šminka. Kako je njoj kad odlazi u školu? Da li je neko razmišljao o tome – rekao je Joksimović za Nedeljnik.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender