01. 08. 2021.
Orlandić u Zvezdi do 2018. godine

Orlandić u Zvezdi do 2018. godine

Orlandić u Zvezdi do 2018. godine

Čitav posao je završen za nekoliko sati i pravac Antalija. Petar Orlandić je u petak došao iz Podgorice, obavio ljekarske preglede i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2018 godine.

Poslije nekoliko časova odmora večeras ide na aerodrom “Nikola Tesla”, da preko Istanbula dođe do Antalije i tokom noći će se priključi ostatku ekipe u hotelu “Kalista”.

U turskom ljetovalištu sačekaće ga član sportskog seketora Blaža Raosavljević i klupski operativac Mirko Abramović, kako bi ga smjestili u hotel “Kalistu”, a poslije nekoliko časova spavanja uslijediće i oblačenje bivšeg visokog napadača Zete u crveno-bijelu opremu za prvi trening sa novom ekipom.

Ovim poslom čelnici su željeli da još pojačaju konkurenciju na poziciji napadača i za startnu posatvu Lalatović ima da bira između četvorke: Parker, Salami, Jović i Orlandić, koji je na 82 prvenstvene utakmice za prvoligaša iz Crne Gore postigao 33 gola.

Ostaje da se malo sačeka uigrvnje sa ostalim igračima Crvene zvezde, a iz kluba je potvrđeno da je sa sedmim trensferom završen posao sa dovođenjem novajlija u redove aktuelnog šampiona Srbije, pišu beogradske Novosti.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender