01. 08. 2021.
Muškarci, zbog ovih 5 navika nemate uspjeha sa ženama!

Muškarci, zbog ovih 5 navika nemate uspjeha sa ženama!

Muškarci, zbog ovih 5 navika nemate uspjeha sa ženama!

Kad pričamo o muško-ženskim odnosima, ako ste muškarac koji se stalno muči da produži vezu na više od mjesec dana, jer vas djevojke konstantno ostavljaju, provjetite da li pravite neku od ovih kobnih grešaka koje vam se mogu činiti savršeno normalnim.

IMATE SAMO JEDAN TIP ŽENA KOJE VAS PRIVLAČE

Očigledno da ovaj način razmišljanja baš i nije upalio, zar ne? Inače ne biste i dalje bili sami i tražili savršenu ženu. Problem s pretpostavkom da vas privlači samo jedan tip žena jeste da propuštate toliko drugih “riba u moru”.

Promijenite ovu lošu naviku tako što ćete povremeno izaći s ponekom djevojkom koja vam se ne čini kao vaš tip na prvu loptu, i možda se prijatno iznenadite.

TRAŽITE SAVRŠENSTVO

Izlazite sa ženama koje su zgodne i dobre, ali se baš ne uklapaju u vašu viziju savršene žene, pa im ne dajete šansu. Morate da shvatite i prihvatite da svi imamo mane, uključujući i vas. Kad prestanete da tražite savršenu ženu, možda stvarno nađete ženu koja je savršena za vas.

PRIČATE O SVOJIM BIVŠIM KAD IZAĐETE NA SASTANAK S NOVOM DJEVOJKOM

Na sastanku ste s potencijalnom novom djevojkom i razgovor odjednom krene u smjeru prošlih veza. Ako odmah počnete da pričate o bivšim, navodeći usput imena, datume i neke grozne detalje o vašem zajedničkom seksualnom životu, nemojte da se iznenadite ako uskoro ostanete sami za stolom.

I to ne bez razloga. Nikad nemojte detaljno pričati o prošlim ljubavima, avanturama za jednu noć, ili o seks kombinacijama. Umjesto toga radije diskretno promijenite temu razgovora na nešto o čemu se trenutno priča na društvenim mrežama.

PRERANO STE SE USREDSREDILI NA SEKS

Uporno pokušavate da odvedete djevojku u krevet već nakon prvog sastanka. Žene znaju kad ih muškarci žele samo zbog jedne stvari. I to im se, u većini slučajeva, ne dopada.

One bježe od takvih muškaraca. Čak i ako uspijete da ih nagovorite na seks iz nekog osjećanja krivice, mogu vas etiketirati kao emotivno nezrelog muškarca i veza će se ubrzo završiti.

Ako vam se stvarno dopada neka žena i želite vezu s njom, pričekajte sa seksom. Ona će vam već dati do znanja kad je spremna, ne brinite, to će se vjerovatno dogoditi prije nego što ste misili.

TOTALNO POLUDITE KAD STE NA SASTANKU

Toliko budete nervozni i razmišljate o čemu biste pričali, kakav ćete utisak ostaviti i hoće li biti nečeg više. Ako tako razmišljate, svaki sljedeći prvi izlazak može vam izgledati kao audicija za vezu.

Sva nervoza i napetost biće vidljivi i djelovaćete, u najmanju ruku, kao da ste drogirani ili ludi.

Prestanite s dokazivanjem da ste dovoljno dobri za drugi izlazak, seks ili vezu i pokušajte da ostvarite pravu povezanost s drugom osobom. Duboko udahnite i shvatite da je i žena s kojom upravo večerate jednako nervozna i da želi da sve prođe dobro, baš kao i vi, piše Telegraf.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender