24. 07. 2021.
Luković na pragu Zvezde

Luković na pragu Zvezde

Loše vijesti za Zvezdu: Lukovića čeka operacija

Konačno je poslije novih snimanja u Beogradu potvrđen nalaz iz Antalije da je Aleksandar Luković (32) zaradio djelimičnu rapturu tetive, a da je za potpuno liječenje neophodna operacija.

Preko Dejana Stankovića kapiten crveno-bijelih je već stupio u kontakt sa svjetski poznatim stručnjakom iz ove oblasti hirurgije Sakarijem Oravom iz Finske, koji je izliječio brojne fudbalere, među kojima je Dejvid Bekam, dok je 2010. godine dolazio u Beograd zbog problema sa ahilovom tetivom tadašnjeg predsjednika Srbije Borisa Tadića.

Orava je zatražio skeniranje snimaka i čim pregleda dokumentaciju slijedi zakazivanje čitavog postupka, a poslije usmenog objašnjenja Lukovića preliminarno mu je najavio minimalan oporavak od četiri mjeseca i malo duže, plus dodatni period do povratka na teren može da traje i pola godine.

Kako smo najavili, za bivšeg reprezentativca Srbije je ova sezona završena, a ako bude po planu na terenu se može očekivati u julu ili avgustu, kada počnu obaveze u novom šampionatu Srbije. Najveće zimsko pojačanje crveno-bijelih nije upisao debi i pred njim je da pobjedi najveći peh u karijeri i klub će mu pružiti podršku u svakom smislu. Za početak je bitno pravilno liječenje.

.
(Sport, Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender