24. 07. 2021.
6 tajni koje žene ne govore muškarcima

6 tajni koje žene ne govore muškarcima

6 tajni koje žene ne govore muškarcima

Preuzimanje inicijative

To je veoma važna stvar. Većina žena ne želi da se sama brine o svim stvarima i planiranju. Bilo da je u pitanju kupovina namirnica, spremanje večere ili planiranje godišnjeg odmora, većina žena želi (iako to ne naglašava) da muškarci, s vremena na vrijeme, preuzmu inicijativu.

Iznenađenja

Osmi mart, rođendan, dan zaljubljenih i godišnjica “praznici” su oko kojih se muškarci potrude i iznenade žene nekim prigodnim poklonom. Ali, šta je sa ostalim danima u godini? Većina žena, ako ne i svaka, želi da je muškarac što češće iznenadi. Mali znaci pažnje ženi pomažu da se osjeća voljeno, poštovano i poželjno.

Strah od drugih žena

Iako to skoro pa nikada neće otvoreno priznati, većina žena ima strah da će njenog muškarca privući neka druga žena. Za ženu koja istinski i bezuslovno voli svog muškarca nema ništa gore.

Iskrenost

Svaka žena i muškarac žele da njihov partner bude iskren i otvoren, bez obzira na sve. Niko ne voli da bude prevaren. Većina žena može oprostiti većinu stvari, ali ne i laži. Bez obzira na situaciju, žena želi da muškarac uvijek bude iskren.

Govor tijela

Većina žena posjeduje i šesto čulo, pogotovo kada je riječ o vezama. One uvijek primijete i analiziraju male detalje kod muškaraca, a to uključuje i njihov govor tijela. Iako to neće reći, skoro svaka žena će primijetiti iz ponašanja muškarca ako nešto nije u redu.

Prostor

Većina žena neće priznati da im je potreban prostor i vrijeme za njih same. One očekuju da to njihov partner sam shvati. Njima je u ovakvim situacijama potrebno razumijevanje. Ženi je potreban predah od svakodnevnih obaveza i vrijeme koje će odvojiti samo na sebe. (Mini magazin)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender