03. 08. 2021.
Grupa “Smak”: Rok spektakl na Ušću 20. juna

Grupa “Smak”: Rok spektakl na Ušću 20. juna

Grupa “Smak”: Rok spektakl na Ušću 20. juna

Legendarna grupa “Smak” pravi veliki rok spektakl na beogradskom Ušću zakazan za 20.jun ove godine.

Razlog za novi koncert leži u produženoj reakciji na prethodni u Kombank Areni, 29. decembra 2012. godine koji se kao rok spektakl svrstava među najbolje u tom prostoru .

Svi koji su bili na koncertu zajedno sa zainteresovanim iz raznih krajeva u našem okruženju gdje Smak nije bio u mogućnosti da nastupa, imaće priliku da na Ušću dočekaju legendarnu jugoslovensku grupu, koji će pokušati da premosti velike pauze u svom radu i da prikaže svoju muziku uz svjetlosnu i zvučnu produkciju u stilu kakav još nije viđen.

Smak bi na Ušću nastupio u cjelovitoj postavi na čelu sa osnivačima: RM Točak-gitara, Boris Aranđelović-vokal, Slobodan Stojanović Kepa-bubnjevi, Zoran Milanović-basgitara. Njima će se pridružiti novi članovi: Dejan Najdanović Najda-vokal, Mikica Milosavljević-gitara, Dejan Stojanović Kepajr-bubnjevi, Dejan Zdravevski-klavijature, Filip Milanović-bas gitara.

Ljubitelji muzike grupe Smak a i šira publika na Ušću imaće priliku da čuju pjesme iz standardnog repertoara uz neke izmjene i možda nove pjesme koje će Smak u međuvremenu snimiti za svoj novi album.

Ulaznice za ovaj koncert biće u prodaji od 30. marta i to po cijeni od 1.500 dinara za parter i 2.000 dinara za fan pit, pišu Novosti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender