03. 08. 2021.
Beograd: Student iz Gradiške pronađen mrtav, roditelji sumnjaju na ubistvo

Beograd: Student iz Gradiške pronađen mrtav, roditelji sumnjaju na ubistvo

Beograd: Student iz Gradiške pronađen mrtav, roditelji sumnjaju na ubistvo

Prema nepotvrđenim informacijama, nesrećni mladić je navodno pao sa balkona na trećem spratu zgrade u kojoj je stanovao. Njegova porodica sumnja da je on ubijen, odnosno da ga je neko bacio ili gurnuo sa balkona zgrade u noći između nedjelje i ponedjeljka.

Leš nesrećnog mladića iz Gradiške pronađen je u ponedjeljak ujutro. Pronašli su ga slučajni prolaznici.

Majka nesrećnog mladića, Aleksandra Janjetović izjavila je za “Glas Srpske” da je po saznanju da se desila nesreća odmah posumnjala da je riječ o ubistvu, jer je njen sin Aleksandar bio miran dečko.

“Moje sumnje potvrđuje obdukcija u Vojnomedicinskom centru  u Beogradu. Obdukcijom je utvrđeno da nema tragova droge i alkohola u krvi. Takođe, javili su nam da je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, jer moj sin ima povrede grudnog koša. Niko ništa ne govori”, priča kroz suze majka Aleksandra.

Ona navodi da je njen suprug Željko otišao u Beograd, ali da za sada nema nikakvih zvaničnih informacija iz policije, samo zna da je Aleksandar pao sa trećeg sprata te zgrade i da je nađen mrtav.

Prema izvoru “Glasa Srpske”, beogradska policija je privela nekoliko lica na saslušanje u vezi sa ovim slučajem, ali su oni pušteni. Ovaj izvor je kazao da je beogradski istražni sudija naložio detaljnu istragu kako bi slučaj  bio što prije riješen.

Iz MUP-a Srbije juče je krajem radnog vremena “Glasu Srpske”  saopšteno da oni ne mogu davati informacije o ovom događaju jer istragu vodi tužilaštvo. U tužilaštvu se niko nije javljao na telefonske pozive.

Žurka

Aleksandar Janjetović posljednji put je viđen živ u nedjelju kada se sa još nekoliko drugara uputio na žurku. On je bio student prve godine Akademije umetnosti u Beogradu, smjer muzika i produkcija. Njegovi prijatelji i poznanici su u šoku, a svoj bol izrazili su i na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender