25. 07. 2021.
SEHA: Herojska pobjeda Borac m:tel-a

SEHA: Herojska pobjeda Borac m:tel-a

SEHA: Herojska pobjeda Borac m:tel-a

Pred utakmicu 14. kola SEHA lige u banjalučkoj dvorani “Borik” postavljalo se jedno jedino pitanje: “S koliko razlike će Tatran Prešov da pobijedi Borac?”

Navijačima je u ušima ozdvanjao rezultat iz prvog dijela sezone kada su crveno-plavi u Slovačkoj izgubili sa 22 gola razlike i svi su se nadali da će tim Igora Rađenovića večeras proći ispod 10.

I jeste prošao je ispod 10 komada, ali slovački tim! 37:30 (19:12)!

Još jednom se obistinila ona Njegoševa “da boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka”!

A junak ove noći u Banjaluci je apsolutno bio Stefan Janković, koji je sa 13 golova bio najefikasniji akter susreta.

Osim njega svojim iskustvom, ali i ključnim pogocima kad se lomio rezultat drugoj ovosezonskoj pobjedi Borca m:tel su doprinijeli Ratko Nikolić, Srđan Trivundža i Bane Obradović, a mladići su kao što je obećao trener Igor Rađenović ostavili srce na terenu.

Bravo, bravo!

Pored Jankovića, najefikasniji u taboru Banjalučana bio je Milan Đukić sa šest, Srđan Trivundža je ostigao pet, a po pogodak manje upisali su Ratko Nikolić i Marko Ćeranić. Sjajnu partiju u domaćem taboru zabilježio je i golman Stanko Abadžić sa 13 uspješnih odbrana.

Kod Slovaka, koji su uknjižili peti poraz u SEHA ligi, prvo ime bio je Radoslav Antl sa 10 golova, po četiri su postigli Dainis Krisopans, Tomas Urban i Vasja Furlan.

“A Slovaci najmanje leže rukometašima Borca m:tel”, priznao je u najavi susreta trener “Velikana iz Gospodske” Igor Rađenović, a mi moramo da dodamo da su stvarno Slovaci “legli” njegovom timu! (Mondo)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender