02. 08. 2021.
Banja Luka: U Gospodskoj otvorena LC Waikiki prodavnica (FOTO)

Banja Luka: U Gospodskoj otvorena LC Waikiki prodavnica (FOTO)

Banja Luka: U Gospodskoj otvorena LC Waikiki prodavnica (FOTO)

Na otvaranju je zabilježena velika gužva, a mnogobrojni posjetioci su imali priliku obave kupovinu sa izuzetnim popustima od čak 70 odsto.

U novoj radnji Banjalučanima su dostupne kolekcije za djecu, žene i odrasle modnog brenda koji posluje pod sloganom “Svi zaslužuju da se dobro odijevaju”.

Banja Luka: U Gospodskoj otvorena LC Waikiki prodavnica (FOTO) Vaikiki 2 Vaikiki 3 Vaikiki 4 Vaikiki 5 Vaikiki 6

LC Waikiki na bh. tržištu se nalazi od 2010. godine, a ovo je četvrti maloprodajni objekat poznatog brenda uz postojeće u Sarajevu i Mostaru. Za novu prodavnicu u Banjaluci LC Waikiki zapošljava između 20-30 ljudi za pozicije kao što su: menadžeri trgovine, voditelji sekcija, asistent prodaje, blagajnik i voditelj blagajne, osoblje za rad u skladištu, vizualni merchandisers.

LC Waikiki je titulu najvoljenijeg brenda u Turskoj zaradio pružajući robu visoke kvalitete za pristupačnu cijenu. Proizvodi su ekološki testirani, tako da kupci mogu kupovati za sebe, za porodicu, za sve o kojim brinu.

Nova kolekcija proljeće/ljeto 2015 predstavlja pravo osvježenje. Sub-brand “LC Waikiki Casual” će biti dinamičan i moderan, gdje će sve ostale kolekcije doći s većim brojem boja i uzoraka. Takođe je obnovljena traper kolekcija koja će se istaknuti svojim modernim dizajnom, udobnim krojevima i rastezljivim tkaninam – kažu u Waikikiju.

(Moj kontakt)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender