31. 07. 2021.
Radnicu kioska udario s leđa i oteo pazar

Radnicu kioska udario s leđa i oteo pazar

Radnicu kioska udario s leđa i oteo pazar

Ovim riječima je radnica kioska “Glasa Srpske” Dijana Maksimović opisala razbojništvo koje je doživjela. Od nje je nepoznati razbojnik oteo oko 500 maraka pazara i torbu s ličnim stvarima.

Maksimovićevu je razbojnik napao 16. februara rano ujutro oko 6.30 časova, kada je pokušala da uđe u kiosk gdje radi u banjalučkoj Ulici Radoje Domanovića.

Sve se zbilo u sekundi i nisam u prvi mah shvatila o čemu se radi. Razbojnik nije ništa govorio, samo je zgrabio torbu i vukao. Borila sam se s njim i nisam željela da mu dam torbu, pa me oborio na zemlju i vukao pored kioska – rekla je Maksimovićeva.

Dodala je da je tada shvatila da je “đavo odnio šalu” te mu je pustila torbu i počela da jauče i doziva pomoć.

Zgrabio je tašnu i daljinski upravljač od alarma na kiosku, koji sam držala u ruci i počeo da bježi. Krenula sam da trčim za njim i kada sam vidjela nekog čovjeka, rekla sam mu da zove policiju. Razbojnik je uspio da pobjegne – rekla je Maksimovićeva.

Istakla je da su joj poslije stanari obližnjih zgrada ispričali da je razbojnik osmatrao kiosk i čekao je.

Neki čovjek je rekao da je vidio nepoznatog muškarca u pet ujutro pored zgrade kako gleda prema kiosku. Vjerujem da je to taj razbojnik koji je mene napao. U policiji su mi rekli da sumnjaju da se možda radi o istom razbojniku koji je 19. januara napao moju koleginicu u kiosku i pokušao da je opljačka – kazala je Maksimovićeva.

U banjalučkom Centru javne bezbjednosti su ovaj slučaj okarakterisali kao teška krađa.

– O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka po čijem nalogu se sprovodi istraga. Razbojnik još nije otkriven – kazali su u CJB Banjaluka.

Kiosk “Glasa Srpske” u Ulici Radoje Domanovića bio je meta razbojnika do sada više puta.

STRAH

Dijana Maksimović je istakla da se oporavlja od napada.

– Tek sada me je strah. Stalno se okrećem kada neko ide iza mene. Ipak, dok se odmorim, opet ću se vratiti na posao – kazala je Maksimovićeva za Glas Srpske.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender