25. 07. 2021.
Đoković uživao na Čolinom koncertu u Dubaiju

Đoković uživao na Čolinom koncertu u Dubaiju

Đoković uživao na Čolinom koncertu u Dubaiju

Đoković će pokušati da vrati krunu od Rodžera Federera, pošto je do sada čak četiri puta osvajao turnir u gradu u Emiratima.

Novak je vrijeme prije početka takmičenja iskoristio da se malo opusti i uživa, pa je tako bio na koncertu pjevačke legende Zdravka Čolića.

Najveća zvijezda sa ovih prostora bila je oduševljena pojavom Đokovića, koji je imao prilike da se upozna sa izvođačem u bekstejdžu.

Srpski teniser saznao je protivnika za prvo kolo turnira, a to će biti Kanađanin Vasek Pospišil, trenutno 60. igrača planete.

Srpski teniser će u Dubaiju pokušati da osvoji petu titulu.

Dobra stavar po Novaka je što je treći nosilac turnira Endi Mari u drugoj polovini žrijeba u kojoj je glavni favorit Rodžer Federer.

Đoković bi u drugom kolu mogao da igra protiv Golubjeva ili kvalifikanta, u trećem bi rival mogao da mu bude Felisijano Lopes, a u polufinalu četvrti nosilac Tomaš Berdih, javlja B92.

Rodžer Federer odbranu titule počinje od Mihaila Južnog, a do eventualnog finala sa Đokovićem na putu mu stoje Verdasko ili Garsija-Lopes, Sepi, Gaske, Bautista-Ahut ili Tim i Endi Mari.

Turnir u Dubaiju igra se od 23. do 28. februara, a nagradni fond je dva i po miliona dolara.

Potencijalni parovi četvrtfinala:

Đoković – Lopes
Berdih – Gulbis
Mari – Gofan
Federer – Bautista-Ahut

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender