02. 08. 2021.
Čola održao koncert u Dubaiju (VIDEO)

Čola održao koncert u Dubaiju (VIDEO)

Čola održao koncert u Dubaiju (VIDEO)

Vladar regionalne muzičke scene Zdravko Čolić nastupio je u petak uveče na prekrasnoj plaži ispred Hilton Dubai Jumeirah Resorta a svojim bezvremenskim pjesmama razgalio je srca i raspjevao gotovo dvije hiljade ljudi.

Koncert naziva “Love in Dubai” privukao je Čoline obožavatelje sa svih strana svijeta. U jedinstvenom i emocijama nabijenom trosatnom spektaklu uživali su fanovi iz Abu Dabija i Katara, ali i Švedske, Turske i Amerike kao i brojni stanovnici Dubaija, koji su nekada živjeli na prostorima bivše Jugoslavije.

Bio je ovo prvi put da je neki muzičar iz naše regije održao veliki koncert u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a oduševljenje održanim nastupom nije krio ni sam Čolić.

c3

“Bio je ovo poseban koncert! Drago mi je da sam imao priliku da nastupim ovde pred toliko divnih ljudi i prijatelja koji su stigli sa svih strana svijeta. Prošle godine sam prvi put posjetio Dubai sa porodicom, a rado sam se odazvao na poziv organizatora i ponovo posjetio ovaj zanimljivi grad u kojem se sve odvija nezamislivo brzo“, izjavio je popularni pjevač nakon koncerta u Dubaiju.

“Iskoristiću preostalo vrijeme ovde i obići sve ljepote grada, a uputićemo se i na safari. Nakon povratka radimo i dalje punom parom. Čekaju nas brojni koncerti do kraja godine, a prije svega veliki koncert u zagrebačkoj Areni“, naglasio je Čolić.

Ljubavnu priču u Dubaiju nije propustio ni nabolji teniser svijeta i još jedna velika legenda Novak Đoković koji je na koncert stigao u pratnji brata i prijatelja.

c2

Zdravko je za vrijeme boravka u Dubaiju posjetio i Dječiji kulturni centar na poziv humanitarne organizacije „Mali svijet“ i organizatora koncerta “Time Zone Events”.

https://www.youtube.com/watch?v=U4lxB7joimU

Nastup u Dubaiju bio je najljepši uvod i posljednja priprema za veliki koncert koji će Zdravko Čolić održati u zagrebačkoj Areni 7. marta 2015. povodom Dana žena, piše Kurir.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender