02. 08. 2021.
Cvijanovićeva: Napravljen dobar posao između kompanija “Gasprom” i “Gas Res”

Cvijanovićeva: Napravljen dobar posao između kompanija “Gasprom” i “Gas Res”

Cvijanovićeva: Bosić je nedosljedan

“Prije određenog vremena Bosić je napadao kada je četvrto ministarsko mjesto iz Republike Srpske u Savjetu ministara BiH dato SDA. On je osporavao takav Savjet ministara BiH i optuživao kako neki, kako je govorio, trguju ministarskim mjestima i kako ih daju Bošnjacima zarad nekih agencija, a šta sad on radi. To je tipičan primjer nedosljednosti”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da se ne može jedne godine osporavati nešto, a naredne to osporavano raditi, dodavši da je to nedosljednost, isto kao i priča o Zakonu o javnom redu i miru.

“Prije tri godine Bosić je tražio zaštitu policije i da bude otkriven identitet nekog komentatora pod nekim pseudonimom na internetu koji ga je uvrijedio, a sada kaže da je strašno da internet bude kontrolisan i da je strašno kada kažemo da je internet javno mjesto”, naglasila je Cvijanovićeva za RTRS.

Ona je podsjetila da su prije par sedmica ministri unutrašnjih poslova EU rekli da se mora pojačati kontrola nad prostorom koji se zove internet, jer nosi bezbjednosne i svake druge rizike.

“Znači oni su svi gluvi na to i objašnjavaju nama kako tu postoji problem, a prije dvije-tri godine tražili su zaštitu policije zbog komentara na internetu. To je klasično izvrtanje teza.

Moramo da pokažemo dosljednost. Ako jednom tvrdite da je nešto tako, onda tvrdite zato što tako vjerujete, a ne što vam se namjestila situacija, pa ste sada odlučili da kažete drugačije. To je veoma neozbiljno i nedosljedno. Neozbiljno mi je inače sve što od njih dolazi, jer nisu dosljedni “, ocijenila je Cvijanovićeva.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender