01. 08. 2021.
Evo kako ćete znati da ste pronašli pravu ljubav

Evo kako ćete znati da ste pronašli pravu ljubav

Evo kako ćete znati da ste pronašli pravu ljubav

Svaki čovjek ima svoju srodnu dušu, ali je za života ne nađu svi. Kada bi svaka priča imala “hepi end”, onda ljubav ne bi uopšte bila toliko komplikovana koliko jeste.

Sve bi bilo jednostavno i znali bi da će prava osoba naići kad-tad, pa ne bi bilo nervoze, samoće i osjećaja da ste za neke stvari zakasnili u životu.

Međutim, stvari nisu tako jednostavne i na srodnu dušu naiđu samo oni koji uvijek drže oči širom otvorene i koji imaju sposobnost da prepoznaju da je neko prosto stvoren za njih.

Ukoliko nemate šesto čulo za to, budite svjesni sljedećih situacija koje jasno govore da osobu koja je pored vas treba da zadržite zauvijek.

a1

Planovi i snovi

Trenutak u kojem maštate o budućnosti s novim partnerom može da otkrije puno. Ako vam neko uliva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku. Ali, ako jasno možete da zamislite cijeli svoj život pored te osobe i pritom osjećate nevjerovatno zadovoljstvo i uzbuđenje, riječ je o najdubljoj ljubavi.

Isto je i s planovima za godišnji odmor, putovanje ili pak običnu večeru sljedećeg vikenda. Šta su planovi bogatiji i čine vas srećnijima, to je vaša ljubav jača.

a2

Gestovi

Prava ljubav nije iskazana u brojkama i poklonima već u lijepim gestovima koji govore više od riječi. Kada ste spremni da svoje želje stavite na drugo mjesto, a sve kako bi slobodno vrijeme proveli sa novim partnerom, riječ je o pravoj ljubavi.

Isto važi i za slatke male ljubavne poruke koje tokom dana bez razmišljanja pošaljete partneru. Ako osjećate potrebu za takvim spontanim činom znajte da ste zaljubljeni do ušiju.

a3

Misli

I dok na riječi i djela možemo da utičemo, misli su nešto sasvim drugačije. Upravo su one najbolji pokazatelj jeste li pronašli ljubav svog života. Ako je vaš partner prva osoba na koju pomislite na početku dana, poslednja koju vrtite u glavi prije spavanja ili pak ako ga se tokom dana bez ikakvoga razloga često sjetite, znajte da je riječ o onom pravom.

a4

Sličnosti i različitosti

Zajednički ciljevi i pogledi na svijet veoma su važni za stabilnu ljubavnu vezu. To znači da osobe imaju zajedničke interese koji ih vode i koji će ih voditi kroz život.

Ali, i suprotnosti su i te kako važne. Ako ste vi i vaša ljubavna polovina različitih karaktera koji zajedno stvaraju jednu savršenu osobu, riječ je o nečemu mnogo dubljem i moćnijem.

a5

Seks

Strast i žudnja koju osjećamo prema partneru u samom početku veze neće trajati vječno. Prava ljubav se ne krije u učestalosti odnosa i količini seksa već u snažnim emocijama i kvalitetu samog čina.

Nježnost, poljupci i snažna osjećanja koja vas tjeraju da tokom seksa izrazite najdublje misli bilo riječima ili dodirima jasno govore da je osoba s kojom vodite ljubav ona prava.

(Telegraf)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender