20. 09. 2020.
Dalas: Htio da raznese policiju jer su mu uzeli dijete

Dalas: Htio da raznese policiju jer su mu uzeli dijete

Dalas: Htio da raznese policiju jer su mu uzeli dijete

Iz policije su takođe istakli da je napadač identifikovan kao Džejms Boulver, prenosi BBC.

Međutim, policijski načelnik Dalasa Dejvid Braun istakao da ne može još da potvrdi njegov identitet, ali je naveo da je policija upoznata sa tri slučaja porodičnog nasilja u kome je osumnjičeni učestvovao .

Osim toga, iz policije ističu da je bilo više napadača na policijsku stanicu, kao i da izjave očevidaca otežavaju utvrđivanje tačnog broja napadača.

Građani koji žive u blizini policije stanice su evakusani, dok se specijalni timovi bave torbama sa eksplozivom koje su pronađene u blizini stanice.

Jedna od torbi je eksplodirala dok je policijski robot pokušao da je pomjeri.

Osim toga, iz policije takođe navode da istražuju sumnjiv paket koji se nalazi ispod jednog njihovog vozila ispred stanice, kao i jedan paket u kontejneru.

Jedan od građana koji živi blizu mjesta na kojem se desio vatreni obračun rekao je za BBC „da se nakon pucnjave desila velika eksplozija koja je zatresla prozore“.

„Sada se nalazimo u podrumu zgrade bez hrane i vode“, rekao je on.

Podsjećamo, kako su mediji jutros preneli, nepoznati počinilac pucao je iz oklopnog vozila na policijsku stanicu u Dalasu nakon čega je došlo do policijske potere i vatrenog obračuna. (B92)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender