23. 09. 2020.
U Njujorku otvorena Škola za sponzoruše

U Njujorku otvorena Škola za sponzoruše

U Njujorku otvorena Škola za sponzoruše

Svaka žena koja želi da nauči kako da bude idealna ‘sponzoruša’ i ulovi bogatog muškarca, moći će sada da upiše školu u kojoj će je to naučiti.

Karla Abonia, 37-godišnja profesionalna sponzoruša, zahvaljujući posebnim vještinama, proputovala je cijeli svijet i dobila gomilu skupih poklona od muškaraca s kojima se viđala, piše B92.

Muškarci jednostavno nisu mogli da joj odole, a za britanski list Miror priznala je kako takve veze nisu uvijek jednostavne. Sposobna Karla odlučila je da udruži snage sa svojim sponzorom Alanom Šnajderom i otvori školu za sponzoruše – “Sugar Daddy University” u Njujorku.

U toj školi žene će učiti kako da postanu vrhunske zavodnice, a glavni predmeti su seksualnost, razumijevanje, velikodušnost, privlačnost i uzajamnost. Ambiciozni par unajmio je takođe i plastične hirurge, stručnjake za veze i finansijske stručnjake koji će držati predavanja.

Iako na sponzoruše društvo gleda s podcenjivanjem, Karla tvrdi da sve žene žele muškarce koji će se prema njima lijepo ponašati.

“A tu uskačemo mi – učimo žene kako da to dobiju. Želja nam je da naučimo žene kako da kreiraju bolje veze koje će dobro funkcionisati u korist obe strane”, pojasnila je Karla motive za otvaranje neobične škole.

A kako je ona postala sponzoruša?

“Preokret se dogodio jedne večeri kada sam odlučila da prekinem sa čovjekom koji je za večeru donosio brzu hranu. Kad bi me poljubio, ostajale bi mi mrvice te hrane na usnama. Jedne večeri je otišao i ja sam odlučila da potražim boljeg muškaraca za sebe i odmah sam se bacila na istraživanje”, priznala je trenutno najpoznatija sponzoruša na svijetu.

(Nezavisne novine)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender