26. 09. 2020.
Željko Vasić promovisao novu pjesmu “Kada spavaš” (VIDEO)

Željko Vasić promovisao novu pjesmu “Kada spavaš” (VIDEO)

Željko Vasić promovisao novu pjesmu “Kada spavaš” (VIDEO)

Željko Vasić promovisao je spot za pjesmu “Kada spavaš” koji na najbolji način najavljuje ljeto i promoviše novi album “Nema dalje”.

Kadrove novog spota pjevač je snimao sa rediteljem Goranom Đukanovićem i za to su izabrali specijalnu destinaciju – Maltu.

Promocija je bila prilika za druženje sa fanovima i predstavnicima medija, a među obožavaocima Željka Vasića bila je i Kristina Krstić koja godinama prati Željka i njegovu karijeru. Na sebi ima i nekoliko tetovaža sa ispisanim tekstovima Željkovih pjesama.

Kristina je po zanimanju poslastičar i na promociju je donijela i dvije torte, specijalno osmišljene i dizajnirane za njenog omiljenog pjevača, javlja Kurir.

“Sva od sna” je jedna od meni omiljenih Željkovih pesama, a njega sam lično upoznala pred koncert u Sava Centru. Oduševljava me i kao muzičar i kao čovek, veoma je skroman i ne pravi famu oko sebe i toga što je javna ličnost”, kaže Kristina koja na rukama ima nekoliko tetovaža na kojima su ispisani naslovi i stihovi Željkovih pesama, ali i njegov autogram.

“Obećala sam mu da se više neću tetovirati. Željko je protivnik tetovaža i prestala sam sa tim”, objasnila je.

Željko Vasić je nakon premijernog prikazivanja spota “Kada spavaš” odsvirao i uživo otpjevao još neke od svojih hitova.

Najvatrenijoj obožavateljki Kristini poklonio je svoje naočare za koje mu je ona odavno rekla da su joj omiljene.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender