23. 09. 2020.
Američka zvijezda dolazi u Srbiju: Jedva čekam da probam čvarke!

Američka zvijezda dolazi u Srbiju: Jedva čekam da probam čvarke!

Američka zvijezda dolazi u Srbiju: Jedva čekam da probam čvarke!

Američka pop pjevačica, kompozitor i producent Anastasija Lin Njukrik (46), ili samo Anastasija, bijela žena crnačkog glasa kako je zovu, vraća se poslije sedam godina u Srbiju da održi koncert 1. jula u beogradskoj “Kombank areni”.

Ranije je pop ikona posjetila Beograd zbog nastupa na gala večeri muzičkog šou programa “Operacija trijumf” i upoznala se sa mladim ljudima koji su htjeli da ostvare snove i postanu zvijezde.

Jedan od njih, Vukašin Brajić, zagrijaće publiku u najvećoj dvorani na Balkanu pred nastup kraljice pop-soula koja uživo predstavlja prošlogodišnji šesti album “Resurrection”, za koji kritičari kažu da je moćan, emotivan i zarazan.

Inače, do sada je ova “mala dama sa velikim glasom”, kako je titulišu zbog niskog rasta (160 cm) i visokog i snažnog vokala, prodala više od 85 miliona albuma širom svijeta.

Osim po snažnom glasu, Anastasija je poznata i po svom zaštitnom znaku – naočarima. Uzor je ženama jer je javno govorila o ličnoj borbi sa rakom dojke, koja joj je dvaput usporila karijeru.

Priznaje da je postala bolja osoba otkako se suočila sa izazovima i pobijedila tumor, te danas mnogo više cijeni život. Na pitanje pamti li prvi dolazak u Beograd 2008. godine, Anastasija za “Novosti” odgovara potvrdno:

Naravno, mada često samo dođem u neku zemlju, a napustim je još brže, pa mi je zato teško da steknem pravi utisak. Mnogo sam uzbuđena što se vraćam u Beograd, ali, ovoga puta da napravim svoj šou! Moj prvi dolazak u vaš glavni grad bio je zabavno iskustvo, budući da šou “kakav je Operacija trijumf” ima posebno mjesto u mom srcu. Znate, i mene su otkrili u jednom.

Da li ćete prošetati ulicama prestonice?

– Na moju veliku žalost, imam veoma zgusnut raspored. Pokušaću da, što više mogu, upijem prelijepu kulturu, arhitekturu, ljepotu i gostoprimstvo Beograda.

Hoćete li probati neki srpski specijalitet?

– Vrlo rado! Volim da isprobavam nove ukuse. Prošli put sam jela ćevapčiće, ali nisam čvarke za koje su mi kasno rekli. Ovoga puta probaću čvarke. Svi kažu da će mi se dopasti. Rada sam da probam neko kuvano tradicionalno jelo.

Šta publika može da očekuje u “Areni”?

– Hmmm… pa, ja stvarno nemam neka očekivanja. Pretpostavljam da će svako ko dođe na moj koncert biti spreman za dobru zabavu. Zajedno ćemo pevati one stare, ali i novije pesme.

Spremate li neko iznenađenje?

– Možda, ali, psssssst, nikom ne govorite.

DIVA LAS VEGASA

Anastasija je školska drugarica pokojnog glumca Rivera Feniksa. Zajedno sa Šakirom, Selin Dion i Šer, bila je jedna od VH1 “Diva Las Vegasa”. Njena pjesma Boom bila je zvanična himna Svjetskog prvenstva u fudbalu koje je održano 2002. u Koreji i Japanu.

Bila je u braku tri godine sa svojim tjelohraniteljem Vejnom Njutnom. Kad nije na turneji, uživa u mirnom životu u svojoj kući na jednom od brežuljaka Los Anđelesa. Ima nekoliko tetovaža na leđima i jednu ispod vrata na kojoj neobičnim slovima piše “zauvijek”.

Iznad zadnjice ima istetoviran egipatski simbol vječnog života – ank. Njen treći tatu jedini je u boji, iznad “zauvijek” na Anastasijinom vratu ispisano je A&W, što simboliše njen brak sa Vejnom. Mada su se razveli, pjevačica nije zažalila zbog ove tetovaže, pišu Novosti.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender