21. 09. 2020.
Finale “Iks faktora”: Pobjednik u ponoć, Joksimović promoviše novu pjesmu

Finale “Iks faktora”: Pobjednik u ponoć, Joksimović promoviše novu pjesmu

Finale “Iks faktora”: Pobjednik u ponoć, Joksimović promoviše novu pjesmu

Finale “Iks faktora Adrija” održaće se večeras u “Kombank areni”, a prenos gledamo na televiziji od 21 čas. Od šestoro najboljih, publika će izabrati pobjednika kome pored laskave titule slijeduje i novčana nagrada od 20.000 evra.

Željko će svojom pjesmom otvoriti finalno veče regionalnog “X Faktora” spektakularnim nastupom, a ugostiće i pet fanova sa društvenih mreža koji će ga upoznati i prvi uživo čuti njegovu novu pjesmu.

Album je konačno gotov i prvu pesmu ću predstaviti u nedelju u 21 čas. Želim da iznenadim sve koji budu u Kombank areni da upravo oni premijerno čuju “Ranjenu zver”. Reč je o pravom hitu, bržoj pesmi koju sam ja komponovao i aranžirao, a tekst je napisala Marina Tucaković. Biće to odlična uvertira za fantastičnu i neizvesnu noć koja nam predstoji – rekao je Joksimović koji poslije šest godina izdaje novi album.

I ovoga puta domaćini šoua biće najomiljeniji voditeljski par Aleksandar Radojičić i Antonija Blaće, a superfinalisti će se u bekstejdžu ponovo družiti sa šarmantnim damama Snežanom Velkov i Nikolinom Pišek.

Pred superfinale u kome je specijalni gost svjetska zvezda Džejms Artur, i žiri “Iks faktora” za ovo posebno veče priprema specijalna iznenađenja za sve gledaoce, osjeća se veliko uzbuđenje, posebno među superfinalistima – kažu na Prvoj. – Na finalu će gošća biti i pjevačica Jelena Rozga koja priprema provokativan nastup na veličanstvenoj “Iks faktor bini”.

Kako najavljuju organizatori, završni nastupi takmičara su spremni i uvježbani, ali i žiri gledamo u posebnom izdanju. Oni će premijerno predstaviti svoje nove pjesme.

Uzbuđenje, razumljivo, raste i među superfinalistima.

Još ne mogu da verujem da sam ušao u superfinale. Nisam to očekivao! Naježim se pri pomisli da sam od 12.000 ljudi ušao u šestoro najboljih – kaže Bobi Mojsovski. – Pobeda je važna, jer je ipak ovo takmičenje, ali moj osnovni cilj je bio da čujem mišljenje publike i promocija u celom regionu.

I bend “9Control” se nada pobjedi, i kažu da sada imaju sjajnu priliku da, ako u superfinalu budemo među dva najbolja kandidata, u jednoj emisiji pokažu sve što poseduju.

Amel Ćurić se šali da mu neće biti krivo ako pobijedi, ali prije svega želi da pjeva za publiku, da napravi lom i da podigne kompletnu “Kombank arenu” na noge. Za razliku od njega, najmlađa superfinalistkinja Magdalena Bogić ima tremu, a Iva Ćurčić priznaje da joj se život mnogo promenio za ovo kratko vrijeme.

Večeras nastupamo potpuno rasterećeno, sa ciljem da publici pružimo što bolju svirku i provod, daćemo svoj maksimum. Sad kada je kraj, naravno, voleli bismo da pobedimo, ali to nam nije imperativ – kažu momci iz benda “Highway trio”.

Uz pomoć glasova publike, oko ponoći biće proglašen pobjednik regionalnog muzičkog šoua “Iks faktor Adrija”. Pa, neka najbolji pobijedi!

(Novosti, Pulsonline)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender