20. 09. 2020.
Avdukić: Borac napuštam čistog obraza

Avdukić: Borac napuštam čistog obraza

Avdukić: Borac napuštam čistog obraza

Tridesetčetvorogodišnji čuvar mreže se u izjavi za “Borac-sport” se zahvalio svima na pet sezona provedenih na Gradskom stadionu ako izuzmemo polugodišnju epizodu u iranskom Persepolisu.

Priznao je da iz banjalučkog kluba odlazi teška srca, ali ne i iz grada na Vrbasu…

“Iz Borca odlazim čistog obraza. Htio sam da ostanem i dalje, ali s obzirom na sve okolnosti u i oko kluba, to je bilo neizvodljivo. Banjaluku ne napuštam jer tu sam odlučio da živim”, rekao je Avduka i potom uputio zahvalnicu svima oko Borca.

“Hvala svima, ljudima iz kluba sa kojima sam sarađivao u proteklom periodu, navijačima koji su mi uvijek pružali podršku, kao i saigračima kojima želim sreću u narednoj sezoni. Bila mi je čast i zadovoljstvo nositi dres Borca i uvijek ću se rado sjećati vremena provedenog na golu banjalučkog kluba. Borcu želim sve najbolje jer to je sigurno klub koji mora da bude u vrhu fudbala u BiH”, dodao je doskorašnji golman Banjalučana.

Avdukić je još u karijeri branio boje zeničkog Čelika, hrvatskog Kamen Ingrada i prijedorskog Rudara, a u Bijeljini će takođe biti povratnik pošto je u sezoni 2008-09 branio za Radnik, javlja Mondo.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender