19. 09. 2020.
Iskreno pismo bivše djevojke: Evo šta želim da poručim svojoj zamjeni

Iskreno pismo bivše djevojke: Evo šta želim da poručim svojoj zamjeni

Iskreno pismo bivše djevojke: Evo šta želim da poručim svojoj zamjeni

Na američkom portalu Elite Daily, objavljeno je jedno iskreno pismo ostavljene djevojke.

Puno osjećanja, ljubavi, lijepih riječi i smjernica djevojka je pismo namijenila ne svom bivšem, već upravo njegovoj sadašnjoj ljubavi.

I ako se iz pisma vidi da ljubav prema njemu i dalje nije prošla, djevojka je svoja iskrena osjećanja prenijela u riječi, piše Cosmopolitan. Pročitajte šta je to ona imala da poruču svojoj “zamjeni”:

Draga moja zamjeno,

Postoji par stvari koje bi trebalo da znaš, s obzirom na to da si ti sada objekat njegove pažnje.

Nemoj da te iznenadi koliko brzo ćeš se zaljubiti u njega. Nemoj da se nerviraš zbog mog Fejsbuka profila na kome još uvijek ima naših slika.

Htjela ili ne htjela da priznam, one sada pripadaju prošlosti. Nemoj da te iznenadi ako ne bude želio da priča o svojoj bivšoj djevojci.

Nije ni pričao prijateljima kada smo raskinuli. Nisam sigurna da svi prijatelji znaju za naš raskid. Bila je to divna ljubavna priča, ali ne brini, ona ostaje u prošlosti. Ti si njegova budućnost. Iako se ne poznajemo, sigurna sam da me ne voliš. Međutim, nas dvije imamo nešto zajedničko što nas spaja .

Ne brini, neću ga zvati ili lajkovati postove na društvenim mrežama. Ne mogu ti reći sve tajne , a neće ni on. Ali vjeruj da postoji razlog zašto ne izražava previše svoja osjećanja i ne kaže uvijek ono što tako žarko želiš da čuješ.

Razmazićete malim znacima pažnje i poklonima, ali nije on rasipnik. Vrlo mudro troši novac. Primjetićeš po kikotu kako dijete i dalje živi u njemu.

Primjetićeš da je jedan od rijetkih koji više voli da gleda filmove nego da izađe u grad. Vidjećeš ga nekad i pijanog, ali i ljutog.

Temperamentan je kao što si sigurno primjetila, zato ne shvataj sve lično. Kada prođe oluja i neraspoloženje budi sigurna da će se vratiti sa osmijehom i bistrim plavim očima, a tom prizoru nećeš odoljeti.

Kada se zaljubi u tebe, primjetićeš kako ćeš ljepše spavati i kada kiša pada, njegov dodir će otjerati sve strahove. Kada se zaljubi, uradiće sve što ga zamoliš, ali ne očekuj da ti stalno ponavlja kako te voli. Možda neće misliti na tebe u svakom trenutku, ali budi sigurna da ćeš mu vrlo često biti u mislima.

On ima velike snove, ali vrlo često odustaje od njih. Tvoj zadatak će biti da mu svakodnevno ponavljaš da je zgodan, pametan i da može da ostvari sve što poželi.

Neće ti vjerovati, ali nemoj prestajati da mu to govoriš. Upoznaćeš sa njim svet na drugačiji način. Kada mu budeš rekla nešto što mu se u tom trenutku ne dopada, primjetićeš kako mu se jedna obrva podigla i kako te gleda bez treptaja.

Kada budete izalazili u grad, diskoteke, klubove nećeš moći a da ne primjetiš njegov pogled na sebi. Gledaćete kao da si jedna jedina u sobi. Da, zaljubićeš se ponovo u njega tad!

Biće trenutaka kada će ti otvoriti dušu i priznati neke greške iz prošlosti, ali nemoj ga osuđivati. On je sada bolja osoba zbog svih tih grešaka iz prošlosti i budi srećna što te je sad našao. Nadam se da ćeš ga voljeti onako kako zaslužuje. Nadam se i da će on tebe voljeti (možda već i voli) duboko i strasno kao što sam vjerovala da voli mene.

Nadam se da je iskren prema tebi onako kako nikad nije bio prema meni…, ali od svega najviše se nadam da će ti pružiti bajkovitu vezu kakvoj sam se ja nadala.

Zapamti da te ne mrzim, samo sam ljubomorna na tebe. Drago mi je da se još neko dobio šansu da doživi ono što sam i ja. Nadam se da ću te sresti jednog dana. Kao što sam već napisala , nas dvije povezuje nešto snažno, nešto što ćemo samo mi razumjeti.

Njemu je važno kakva je djevojka kao osoba, pa tek koje su njene fizičke karakteristike. Priznaćeš, to je rijetko dobra osobina.

Samo jedno tražim od tebe: Nemoj ga povrijediti onako kako je on mene. Vjerujem u karmu, vjerujem da ljudi dobiju ono što su zaslužili, ali nikada nikom nisam poželjela nekom tu patnju, a naročito ne njemu.

Ti si sada sa čovjekom naših snova i ne lažem kada kažem da se nadam da će vam uspjeti.

Bivša djevojka

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender