21. 09. 2020.
“Mikrofin” najbolje mikrokreditno društvo  u BiH

“Mikrofin” najbolje mikrokreditno društvo u BiH

“Mikrofin” najbolje mikrokreditno društvo u BiH

Mikrokreditno društvo (MKD) “Mikrofin” i ove godine je dobitnik priznanja “Kristalna prizma” za najbolju mikrokreditnu organizaciju u BiH.

Kako su saopštili, nagradu dodjeljuje konsultantska kuća “Revicon”, koja svake godine na bazi rezultata i opšte ocjene poslovanja rangira finansijske institucije i dodjeluje priznanje najuspješnijoj banci, osiguravajućem društvu i mikrokredinoj organizaciji.

Inače, MKD “Mikrofin” iz Banjaluke ovo priznanje osvaja osmi put. Lider u oblasti mikrofinansiranja, “Mikrofin” je prošlu godinu završio sa više od 50.000 aktivnih klijenata, blizu 300 zaposlenih radnika i mrežom od 65 poslovnica.

“Zahvaljujem u ime svih mojih kolega, koji predanim radom doprinose da već godinama osvajamo ovo prestižno priznanje. Proteklu godinu u ‘Mikrofinu’ obilježila je interna reorganizacija, ali to ni u kom slučaju nije bilo prepreka našoj brizi o klijentima”, izjavila je Radmila Bjeljac, izvršna direktorica “Mikrofina”, koja je primila nagradu u ime “Mikrofina”, javljaju Nezavisne novine.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender